• Ново
Wokape 100 бр. Тежкотоварни стомана, с монтиран на стената с анкерни болтове и комплект болтове, състоящ се от стоманени анкерни болтове, с монтиран на стената във форма?

Wokape 100 бр. Тежкотоварни стомана, с монтиран на стената с анкерни болтове и комплект болтове, състоящ се от стоманени

Rating 
BGN 51.66

Сума
Налично за поръчка

? [ Че получавате ]? Вие ще получите 100ШТ тежкотоварни стомана, с монтиран на стената с анкерни болтове и комплект болтовеВключително 50шт стоманени анкери във формата на дърво M6x32mm-0,24x1,26 инча с 50шт цветни цинковых винтове phillips M5x30mm-0,2x1,2 инча, само 100шт стенни анкери и винтове за вашия употреба и замяна. ? [ Тежкотоварни стоманени анкерни болтове, с монтиран на стената ]? Този стенен анкерни болтове и е изработен от висококачествен метал, с уникален дизайн във формата на дърво, неговата основна функция - да закача винтове.Той е лесен за използване, след вкручивания винтове за дърво, с монтиран на стената анкерни болтове и се разширява, а зъбни форма прави стенен анкерни болтове и по-здраво прикрепена към стената, така че не е нужно да се притеснявате за това, че винтове ще отслабнат или ще паднат. ? [ Трайни и полезни винтове ]? Ние ви предлагаме достатъчен брой цветни цинковых винтове, които са изработени от висококачествени метали с поцинкованата повърхност, не е лесно ръжда, износоустойчиви и дълготрайни, с висока твърдост и висок въртящ момент.Глави на винтове за дърво и саморезов лесно да се прекъсне, а остро заточени винтове, които ще ви помогнат по-добре да пробиете дупки. ? [Различен размер по избор ]? В допълнение към набор от този размер, разполагаме и с други размери и същи набор от вашия избор, M5x30mm-0,2x1,2 инча, M8x38mm-0,3x1,5 инча, M8x60mm-0,3x2,4 инча, и пълен комплект, включващ всички тези размери, можете да направите своята поръчка по съответната връзка в зависимост от вашите реални потребности. ? [Широк спектър на приложение ]? Стенен анкерни болтове, подходящи за бетонни стени, на кухи стени, гипсокартон, циментова замазка, стени и дървени стени.Тези болтове се използват за свързване на метал, дърво, фибростъкло и пластмаса.Остри направления затягат обръча материали заедно и да се осигури стабилна фиксация.Този комбиниран комплект е подходящ за вашия дом, офис или промишлено работното място.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория