• Ново
Cabilock Детски Чанти за подаръци, Детски Чанти за подаръци, Чанти за парти с животните на Фермата, Лакомство за Рожден Ден, Подарък Пакети за Бонбони със Стикери за пар?

Cabilock Детски Чанти за подаръци, Детски Чанти за подаръци, Чанти за парти с животните на Фермата, Лакомство за Рожден Ден,

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

аксесоари за партита barnyard са с уникален дизайн, изискан модел и красива опаковка чанти за предложения за рожден ден Фина работа, им е лесно да се скъса, те са трайни.Достатъчно количество може да отговори на вашите нужди в количества.Той има широк спектър на приложение и може да се използва за различни ордьоври, като печено пиле, пилешки пържола, пържени картофи, бисквити и т., Той може напълно да се разпаднат след употреба, няма да нанесе никаква вреда на околната среда, полезен е за здравето и е безвреден за околната среда.Той е изработен от хранително-вкусовата хартия, нетоксичен и без мирис, и може да се използва с увереност.Характеристики - Цвят : Различни цветове. Материал : Хартия. - Размер : около 19,80x11,90 X7,80 см /7,78 X4,68 X3,07 инча.Опаковката включва - 12 x хартиени пакети - 18 x стикери.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория