• Ново
Jadssox Бял Замък, с монтиран на стената Лампа, Детска Стая, Аплици led монтиран на стената Лампа, Мультяшные осветителни Тела за Момчета и Момичета, Детска Спалня халба ?

Jadssox Бял Замък, с монтиран на стената Лампа, Детска Стая, Аплици led монтиран на стената Лампа, Мультяшные осветителни

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

[Модерно осветление за всекидневна декор] : творчески стенни осветителни тела за детска стая, декорация на дома, за стая на момче и момиче, стенни аплици с мечкаБял метал, с монтиран на стената лампа във формата на мультяшного на замъка може ефективно да защити източник на светлина и добавете декоративен ефект.Стенен лампа може да поставите на всяка суха и хоризонтална повърхност, той осигурява достатъчно осветление и икономия на енергия. [Материал и размер] : Модерни минималистичные аксесоари за осветление на таблата на леглото е от бяло желязо, силни и издръжливи.Дължина : 33,5 см; Ширина : 6 см; Височина : 33,5 виж [Идеална яркост] : Тази лампа за леглото с led източник на светлина с мощност 8 W, цветна температура : 3000 К (топла бяла светлина), 6000 К (студено бяло), се предлагат две цветови температури за различни нужди за осветление. [Три стъпки за инсталиране на този стенни свещника] : 1. Закрепете проводници плоча 2. Свържете двата кабела 3. Затегнете винтове на корпуса на лампата, прикачения към чинията, е готово. [Удовлетвореността на клиентите] : Моля, не се колебайте да ни потърсите, ако възникнат някакви проблеми с качеството на този осветителна уред или сте недоволни от покупката си.Ние ще ви отговорим в рамките на 7/24 часа. [Модерно осветление за всекидневна декор] : творчески стенни осветителни тела за детска стая, декорация на дома, за стая на момче и момиче, стенни аплици с мечка.Бял метал, с монтиран на стената лампа във формата на мультяшного на замъка може ефективно да защити източник на светлина и добавете декоративен ефект.Стенен лампа може да поставите на всяка суха и хоризонтална повърхност, той осигурява достатъчно осветление и икономия на енергия. [Материал и размер] : Модерни минималистичные аксесоари за осветление на таблата на леглото е от бяло желязо, силни и издръжливи.Дължина : 33,5 см; Ширина : 6 см; Височина : 33,5 виж [Идеална яркост] : Тази лампа за леглото с led източник на светлина с мощност 8 W, цветна температура : 3000 К (топла бяла светлина), 6000 К (студено бяло), се предлагат две цветови температури за различни нужди за осветление. [Три стъпки за инсталиране на този стенни свещника] : 1. Закрепете проводници плоча 2. Свържете двата кабела 3. Затегнете винтове на корпуса на лампата, прикачения към чинията, е готово. [Удовлетвореността на клиентите] : Моля, не се колебайте да ни потърсите, ако възникнат някакви проблеми с качеството на този осветителна уред или сте недоволни от покупката си.Ние ще ви отговорим в рамките на 7/24 часа.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория