• Ново
DOITOOL Инструменти и Кука за Декорация на дома Стенни Куки Стенен Органайзер За Гараж Стенен Органайзер За Закачалки Стойка за Гаечных ключове Организаторите за раб?

DOITOOL Инструменти и Кука за Декорация на дома Стенни Куки Стенен Органайзер За Гараж Стенен Органайзер За Закачалки Стойка

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

СтоманаОрганайзер за инструменти : Това е чудесен начин да подредите или да се покаже, за да проверите за шестоъгълни ключове на стойка.Органайзер за ключове : Изработени от надеждна стомана материал, багажник за инструменти за лесно проржаветь или повреди, което осигурява дълготрайна употреба.Организация на гаража : Органайзер за инструменти pegboard е изработен от стоманени материали, здрав и издръжлив, може да се използва дълго време.Монтиране на стена за инструменти : широка употреба.Може да бъде за дома, студио, работилница, гараж, магазин, супермаркет и така нататък.Органайзер за ключове Pegboard : Органайзер за инструменти pegboard е изработен от стоманени материали и е трайна, може да се използва дълго време.Пратката включва 1 х стойка за клечки за дрехи Особености -Материал : стомана гаражно стенен органайзер -Стенни стойка за инструменти pegboard е подходяща за организация на вашите гаечных ключове с минимално пространство. -Направете всичко ръчни инструменти в помещенията. по-подреден и чист, лесно да ги намерите при нужда да органайзер за инструменти. -Органайзер за инструменти pegboard е изработен от стоманени материали, здрав и издръжлив, рафтове за инструменти може да се ползва дълго време. -Цвят : сребрист организация гараж и склад-Проектирани с висока носеща способност, подходящ за съхранение шестоъгълни ключове, гаечных инструменти и т. органайзер за инструменти за монтиране на стена. -Органайзер за инструменти pegboard е лесен за инсталиране и премахване по всяко време, лесно и практично организиране на съхранение в плевнята. -Размер : органайзер за работния плот на 10.Описание на продукта Организация на склад се Съхранява вашите ръчни инструменти организирани, те са лесни за намиране на стената от пеговой дъски.модел на организация на инструменти за ентусиасти и механици.органайзер за инструменти pegboard е Изработен от стоманени материали, достатъчно надежден за дълга употреба, е здрава и лесна за инсталиране.за съхранение на инструменти, здрави, удобни за съхранение на гаечных ключове, инструменти и т.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория