• Ново
Мъжка Чанта-Месинджър 15,6 Инча, Водоустойчив Голяма Чанта-Чанта, Реколта Чанта от Естествена Кожа, Вощеный Платно, Куфарче за Лаптоп, Здрава Кожена Работна Чанта За ?

Мъжка Чанта-Месинджър 15,6 Инча, Водоустойчив Голяма Чанта-Чанта, Реколта Чанта от Естествена Кожа, Вощеный Платно, Куфарче

Rating 
BGN 17.06

Сума
Налично за поръчка

【Здрав и водоустойчив】 Тази мъжка чанта-месинджър е изработена от вощеного платно и кожа crazy horse, която притежава плътност на допир и добра гъвкавостНай-добрата устойчивост на вода и издръжливост, отколкото други тъкани предпазват вашите вещи в дъждовен ден.Уникална материя може да създаде усещане за ретро, цвят дискретен, но не прекомерно преувеличен.Натурална текстура, подчертавайки класически стил. 【Място за багаж и джобове】 Вътрешно : 1 меко отделение за лаптоп с диагонал на 13-15,6 инча.Голямо отделение за документи, папки, книги и т. 2 джоба за химикалки.Два външни джоба за портфейл, ключове и много други.Външни : Два големи режийни джоб под капака джоб с цип отзад.2 странични джоба за бутилки, чадър.Добре структурирана чанта latpop messenger ви позволява да подредите вашите неща. 【Подвижна презрамка】презрамка се свързва с мъжката чанта-ранцем с помощта на метални застежек метална пряжке.Кожена мека дръжка и подплата за раменния колан се отстранява умората при използване на тази чанта за лаптоп; Мека презрамка снабдено с гумена лента, предотвращающей го подхлъзване с рамо.Дизайн на "метал върху платно" улеснява регулировка дори когато носите тази холщовой чанти-мессенджера. 【Удобна магнитна закопчалка】 Чанта-месинджър за лаптоп, два пъти застегивается на магнитни копчета и ципове.Чанта е лесен за откриване, тъй като за отваряне и затваряне се използва магнитна бутон.Кожена чанта през рамо, хаотичен, гънки и драскотини по повърхността създават ретро и див вид.Отлична воловья кожа crazy horse и водоустойчив платно за продължителна употреба. 【Идеалният размер на портфейла】 Външен размер на този мъжки кожа портфейл е 15,35 "L * 5,12"W * 12,2" З. В него могат лесно да се съхранява лаптоп с диагонал на 13-15,6 инча.Това е стилна чанта за училище / колеж, водоустойчив мъжки чанти-месинджър за работа, приличен бизнес куфарче за лаптоп, пътни чанти голям капацитет за мъже.Този куфарче за лаптоп също ще се превърне в чудесен подарък за Свети Валентин, Ден на бащата, Ден на благодарността, Коледа. 【Здрав и водоустойчив】 Тази мъжка чанта-месинджър е изработена от вощеного платно и кожа crazy horse, която притежава плътност на допир и добра гъвкавост.Най-добрата устойчивост на вода и издръжливост, отколкото други тъкани предпазват вашите вещи в дъждовен ден.Уникална материя може да създаде усещане за ретро, цвят дискретен, но не прекомерно преувеличен.Натурална текстура, подчертавайки класически стил. 【Място за багаж и джобове】 Вътрешно : 1 меко отделение за лаптоп с диагонал на 13-15,6 инча.Голямо отделение за документи, папки, книги и т. 2 джоба за химикалки.Два външни джоба за портфейл, ключове и много други.Външни : Два големи режийни джоб под капака джоб с цип отзад.2 странични джоба за бутилки, чадър.Добре структурирана чанта latpop messenger ви позволява да подредите вашите неща.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория