• Ново
3 мм Джолан Ротационен Тренировка с Заусенцами 3/4/5/6 мм Двоен Силует на Ротационен Файл за Гравиране Шлайфане Дървообработващи инструменти 1 бр. (Цвят: 3x3x27x52)

3 мм Джолан Ротационен Тренировка с Заусенцами 3/4/5/6 мм Двоен Силует на Ротационен Файл за Гравиране Шлайфане

Rating 
BGN 25.44

Сума
Налично за поръчка

Свредло за дърво / Тренировки с конусовидна заострением Изработен е от висококачествена бързорежеща стомана, него не е лесно да се прекъсне, той остър, здрав. Забележка : При използване на инструмента е задължително зажимайте инструмент, впримчени в средата на ръкохватката или отпред, не забравяйте, че не зажимайте край на ръкохватката, за да се избегне изопачаване на wheelhead, скоростта не е твърде висока, първо трябва да се включат по-ниска скорост на празен ход, а след това на подходяща регулировка на скоростта, при употреба да се прилага защитни мерки.Свредло за дърво / Тренировки с конусовидна заострением. Изработен е от висококачествена бързорежеща стомана, него не е лесно да се прекъсне, той остър, здрав. Забележка : При използване на инструмента е задължително зажимайте инструмент, впримчени в средата на ръкохватката или отпред, не забравяйте, че не зажимайте край на ръкохватката, за да се избегне изопачаване на wheelhead, скоростта не е твърде висока, първо трябва да се включат по-ниска скорост на празен ход, а след това на подходяща регулировка на скоростта, при употреба да се прилага защитни мерки.Свредло за дърво/Тренировки с конусовидна заострением 3 мм Джолан ротационен тренировки с заусенцами 3/4/5/6 мм Двоен ротационен файл за гравиране Шлайфане дървообработващи инструменти 1 бр. Спецификация : Тип : Ротационен напильникматериал : Високоскоростна стомана Туристи : Двойна чакъла : 3 мм използва се за : корен тон, дърворезба, мебели от червено дърво, алуминий, пластмаса, като пилинг, (ефект на стомана и други твърди материали не са подходящи).Пратката включва : 1 бр. въртящи файл HSS.

Всичко за продукта

Type:
Rotary File
Material:
High Speed Steel
Teeth:
Double Cut
Shank:
3mm
Apply to:
root tone, wood carving, mahogany furniture, aluminum, plastic, such as grinding, (steel and other hard material effect is not suitable).
Package Including:
1pc HSS Rotary File :

Подобни продукти в категория