• Ново
Пръстен за Салфетки Dongzhur Bismillah Комплект Пръстени за Салфетки с Букви Bismillah, Държач за Пряжек за Салфетки с Азбука, Декорация на Масата за Ислямския Празник Рамазан, ?

Пръстен за Салфетки Dongzhur Bismillah Комплект Пръстени за Салфетки с Букви Bismillah, Държач за Пряжек за Салфетки

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

【Надежден материал】 Пръстен за салфетки, произведени от висококачествен метал, който е издръжлив и траен, не е податлив на корозия и деформация, устойчив на корозия и може да се използва в продължение на дълго време 【Ислямското мюсюлманската Украса】Пръстени за салфетки, украсени с надпис "Бисмиллах", уникални и индивидуални, са подходящи за декорация на всеки мюсюлманския на масата, създавайки празнична атмосфера. 【Най-добрата украса на масата】 Приятен дизайн за украса на вашите едноцветни салфетки, ще даде на вашата трапеза елегантност и изисканост, вие ще получите много комплименти по време на парти. 【Стандартен размер】 Диаметър на пръстена за салфетки е 4,2 см /1,65 инча.Подходящ за повечето салфетки.Пръстен за салфетки, може да допълни официална обстановка, заведения, даде масата елегантен външен вид и поддържане на реда в таблицата. 【Широко приложение】 Скоби за салфетки, подходящи за са поканени вечери, партита, сватби, мюсюлманския празник Рамадан, Празник, празници, фестивали, празненства, тържества и други специални събития. 【Надежден материал】 Пръстен за салфетки, произведени от висококачествен метал, който е издръжлив и траен, не е податлив на корозия и деформация, устойчив на корозия и може да се използва в продължение на дълго време. 【Ислямското мюсюлманската Украса】Пръстени за салфетки, украсени с надпис "Бисмиллах", уникални и индивидуални, са подходящи за декорация на всеки мюсюлманския на масата, създавайки празнична атмосфера. 【Най-добрата украса на масата】 Приятен дизайн за украса на вашите едноцветни салфетки, ще даде на вашата трапеза елегантност и изисканост, вие ще получите много комплименти по време на парти. 【Стандартен размер】 Диаметър на пръстена за салфетки е 4,2 см /1,65 инча.Подходящ за повечето салфетки.Пръстен за салфетки, може да допълни официална обстановка, заведения, даде масата елегантен външен вид и поддържане на реда в таблицата. 【Широко приложение】 Скоби за салфетки, подходящи за са поканени вечери, партита, сватби, мюсюлманския празник Рамадан, Празник, празници, фестивали, празненства, тържества и други специални събития.Параметри : Материал : Металлразмер : 42 мм Цвят : злато/сребро комплектът включва : 6 * Халки за салфетки Забележка : Размер се измерва ръчно, може да има малка грешка, и данните са само за справка.

Всичко за продукта

material:
metal
Size:
42mm
Color:
Gold/Silver
Package includes:
6*Napkin Rings
Note:
The size is measured by hand, there may be a little error, and the data is for reference only.:
Due to different lighting and each monitor, there will be different degrees of color difference, please refer to the actual product. :

Подобни продукти в категория