• Ново
Инструмент за плетене дредов на една Кука 7 бр. Куки за Дредов, в това число 4 бр. Игла за плетене на дредов на една кука, 3 бр. Инструменти за определяне на косата (0,5 мм)

Инструмент за плетене дредов на една Кука 7 бр. Куки за Дредов, в това число 4 бр. Игла за плетене на дредов на една кука,

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Здрав материал : Игла за дредов изработени от неръждаема стомана, много гладка и здрава, не травмирует кожата на главатаДръжката е изработена от естествен бамбук, му е лесно да и е удобно да се използват.Игла калъф за пръстите за тепане от мека кожа осигурява удобна за кацане.Пратката включва : 4 бр. кука за плетене дредов включва 2 бр. 1 кука (0,5 мм + 0,75 мм), 1 бр. 2 куки (0,5 мм), 1 бр. 3 куката (0,5 мм) и 3 бр. инструмент за фиксация на косата.Двойка защитни игли за пръстите за тепане с различен цвят безплатно. Многовариантен избор : достатъчно количество, така че можете да създадете своя собствена коса. иглата 0,75 мм е малко по-дебел, здрава и трайна.Подходящ за начинаещи. иглата 0,5 mm малко тонковата, подходящ за деликатна грижа.Изкусно удобно и спестява време.Приложение : Кука за плетене дредов Е идеален за определяне на дредов, плетене на плитки, удължаване на дредов, преплитане на перуки и така нататък.Кука за плетене дредов тънък и лек, е лесно да носят със себе си, и можете да фиксирате косата навсякъде.Обслужване на клиенти : Моля, да се пази от деца под три години.Ние предлагаме 30 дни без причина за повторно конфигуриране.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви отговорим и ще ви осигури задоволително решение в рамките на 24 часа.Инструмент за плетене дредов на една кука.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория