• Ново
XMEIFEITS Универсални Инструменти 27-42 мм Гаечен Ключ за Отстраняване на управление на Автомобила вратовръзка род сферични Управление на Универсален Инструмент За Пре?

XMEIFEITS Универсални Инструменти 27-42 мм Гаечен Ключ за Отстраняване на управление на Автомобила вратовръзка род сферични

Rating 
BGN 37.57

Сума
Налично за поръчка

Използвайте широк набор професионални инструменти за техническо обслужване и определя хардуер в индустриалната сфера, надеждна и издръжливаИ с високо качество.Идеален за облекчаване на управление на автомобила с диаметър 27-42 мм. Изработен от въглеродна стомана с покритие от закалено, супер качество.Материал : въглеродна стомана.Продуктът е строго тествани преди да изпратите от фабриката и е подходящ за използване от лица, притежаващи професионални умения. ключ за облекчаване на 27-42 мм за кола управление, волан тяга, сферични на волана, универсален инструмент за премахване на кормилната сцепление характеристики : и високо качество.Идеален за облекчаване на управление на автомобила с диаметър 27-42 мм. Изработен от въглеродна стомана с покритие от закалено, супер качество.Параметри : Материал : въглеродна стомана Цвят : черен Дебелина : 3,5 см Диапазон на приложение : 27-42 мм (Забележка : Моля, се допуска отклонение от 1-2 мм от ръчно измерване.

Всичко за продукта

Material:
carbon steel
Color:
black
Thickness:
3.5cm
Application range:
27-42mm
(Note:
Please allow 1-2mm eror due to manual measurement.)

Подобни продукти в категория