• Ново
Бръснач yoose Foil, Електрическа Самобръсначка за мъже, Магнитна Бритвенная корона и корпус от сплав, 2 режима на скоростта, Водоустойчивост IPX7, Акумулаторна чрез USB C ел?

Бръснач yoose Foil, Електрическа Самобръсначка за мъже, Магнитна Бритвенная корона и корпус от сплав, 2 режима на скоростта,

Rating 
BGN 30.80

Сума
Налично за поръчка

【Мини-Корпус, Преносим за Пътуване】 Мини-самобръсначка yoose за бръснене с фолио, малко по-малко, отколкото на телефона, който използватеЛек и компактен, мини и преносим.Електрическа самобръсначка за мъже се предлага в пътната калъф, удобен за съхранение и използване в движение.Както за домашна употреба, така и за пътуване - чудесен избор.Лесно бръснене по всяко време и на всяко място. 【Отливки от сплав, магнитна глава】 самобръсначка yoose изработени от сплав. 20 процеса на нанасяне на покритие, гладки на допир и устойчив на износване.Едно парче формованный корпус с гладко обтекаемостью и ергономичен дизайн.Удобно захващане и отлично подтискане на вибрации и шум.Бритвенная корона с магнитен дизайн е лесно запознат, бърза смяна, лесен за почистване. 【100% водоустойчив, влажна и суха】 Бръснач yoose е IPX7 степен на защита и може да избледнее в целия организъм.Трябва само да изплакнете самобръсначката с вода от чешмата.Гигиеническое обслужване се постига лесно.Можете да използвате самобръсначка за бързо и лесно сухо бръснене, или можете да използвате пяна или гел в банята за по-удобно и чисто бръснене. 【Издръжлив, двухскоростной】 Бръснач yoose е оборудван с литиево-йонна батерия с капацитет 700 mah и порт за зареждане Type-C. При 1-2 минути за бръснене в деня на енергия може да бъде достатъчно за около 30-60 дни. 60 минути безжично бръснене при пълно зареждане (1,5 часа).Двухскоростной свободен превключвател, мек режим за грижа за бръснене, мощен режим за ефективно чистото бръснене.Натиснете бутона за захранване в продължение на три секунди, за да преминете в режим на безопасна заключване на хода, за да се предотврати случаен допир. 【Внимателно, гладко Бръснене】 Бръснач yoose има с трикратно гъвкави плаващи остриета, които точно се повтаря контурите на лицето. разширено нож с диаметър били 0,055 мм, разположени по-близо до лицето за прецизно вържете косата.Благодарение на наклоненной напред главичката на 10 °, той лесно се адаптира към динамично ъгъл на бръснене.Тройно острие ефективно се комбинират, за да лесно да се справят с къси и дълги бради за по-чиста бръснене.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория