• Ново
Реколта Гумени Ботуши за многократна употреба Латексный Водоустойчив Калъф за Дъждовна обувки, Силиконови Бахилы Водоустойчив, Обувки за Калцуни, за Многократна ?

Реколта Гумени Ботуши за многократна употреба Латексный Водоустойчив Калъф за Дъждовна обувки, Силиконови Бахилы Водоустойчив,

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

【Здрав и нескользящий】 е Изработен от висококачествен силиконов материал, безопасни и екологично чистиПлътно в близост дизайн на долния бахилы по-устойчиви на хлъзгане, което е различно от калцуни, представени на пазара. 【Лесно се побира и се отстранява】 Като едно парче калъф за обувки, безшевни и осигурява добра водоустойчивост.Еластичен материал е подходящ за цялата обувки, лесно се облича и да се свали, можете да се чувстват в безопасност, дори и когато изведнъж вали. 【Лесно преносим, както и за многократна употреба】Лесно сгъваема конструкция го прави идеален за съхранение в раницата или чантата си.Той не заема място и лесно да носите със себе си.Бахилы лесно почистване при замърсяване, просто изплакнете с вода и подсушете.Много е безвреден за околната среда. 【Широко приложение】 Тези водоустойчив силикон бахилы са подходящи за защита от прах, дъжд, сняг, на влажните зони, градини и други случаи, подходящи за ежедневието на открито, на къмпинг, риболов, пътешествия, колоездене и пешеходен туризъм, те могат да запазят вашата обувки суха и чиста през целия ден. 【Забележка】 не нанасяйте върху стъкло, лед, лъскав под, плочки, дърво и т. Не се препоръчва използването на възрастни хора, бременни жени и хора с увреждания.Сложете бахилы, за да отиде на пазар и да влезе в офис сграда.Преди да влезе трябва да се оттегли бахилу.Характеристики : 1. Здрав и нескользящий 2. Лесно се носят, да се облича и да стреля 3. Удобен в переноске и многократна употреба 4. Широко приложение Технически характеристики : Заглавие : Реколтата, гумени ботуши за многократна употреба латексный водоустойчив калъф за хитрец Материал : гума Тегло : 115 г Размери : S, M, L Цвят : червено, бяло, черно, синьо, сиво, жълто Целева аудитория : унисекс Помещение включва : 1/2 чифт * Реколта гумени ботуши за многократна употреба латексный водоустойчив калъф за хитрец Забележка : 1. Поради ръчно измерване, причини за стрелба осветление и истински неща, ще бъде малко по-различно, моля, приемете. Ако не сте доволни, моля, веднага се свържете с мен чрез!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория