• Ново
TRIKTON X-Голяма, 16x12x3,5, Пожароустойчива чанта-сейф за документи с TSA заключване, XL, напълно откриващата се с цип, За съхранение на файлове на разрешения размер, видими в ?

TRIKTON X-Голяма, 16x12x3,5, Пожароустойчива чанта-сейф за документи с TSA заключване, XL, напълно откриващата се с цип,

Rating 
BGN 25.33

Сума
Налично за поръчка

Повишена температурна устойчивост (до 2000 ° F)TSA-брава, вградена за да се гарантира вашата неприкосновеност.За заключване не изискват ключ! (Ключ в комплекта не са включени). Вижда в тъмното (светоотражающая кант).Фибростъкло със силиконово покритие, не причинява сърбеж.X-Large (16 x 12 x 3,5 инча).Водоустойчива външна повърхност (не погружайте във вода).Преносим, компактен дизайн за пътуване и удобен транспорт. ?TSA-БРАВА – вграден в система на заключване за по-голяма поверителност на вашите важни документи и валиден за пътуване.За заключване не се изисква ключ! (Ключ в комплекта не са включени).Важно : Тази версия включва TSA заключване.Като несгораемый кутия за документи. ? СЪХРАНЯВА ФАЙЛОВЕ на РАЗРЕШЕНИЯ РАЗМЕР / ОБЕМНИ ПАПКИ – ЗА разлика от обикновените торбички, чанти ни са напълно открывающуюся, с цип за съхранение на обемни папки и обемни документи, без да е необходимо да ги прибират, както и много вътрешни джобове за съхранение на малки предмети, като например записная книжка, акт за раждане, паспорти, пари в брой или кредитни карти.ТОЗИ ГЪВКАВ калъф може да се прибират за съхранение в малки пространства, а също и се разширява в широк, за да се увеличи капацитетът. ?ПОДОБРЕНА ОГНЕУПОРНА ЗАЩИТА, Предназначени за запазване на ценните неща, выдерживающий температури до 2000 ° F, този не причинява сърбеж негорими чанта може да защити от огън, вода и дим. ? Вижда В ТЪМНОТО – ЗА разлика от стандартните чанти, нашите са светлоотразяващите онези с бели връхчета, благодарение на която можете да ги забележите при светлината на фенерчето под всеки ъгъл по време на извличане, което е много по-лесно да открият в сравнение с обикновените торби. ?ГАРАНЦИЯ TRIKTON 1 ГОДИНА – Всяка пожароустойчива безопасна чанта идва с удобна дръжка, регулируема пагон и 30-дневен 100% гаранция за връщане на парите, за да се гарантира вашето пълно удовлетворение от надеждна покупка без риск.За разлика от обикновените торбички, ни са НАПЪЛНО ОТКРЫВАЮЩУЮСЯ ЦИП с размер 16 x 12 x 3,5 инча за съхранение на големи папки и документи за юридическо РАЗМЕР без да е необходимо да ги прибират, както и МНОГО ВЪТРЕШНИ джобове за съхранение на малки предмети, като например записная книжка, акт за раждане, паспорти, пари в брой или кредитни карти.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория