• Ново
2 БР. Реколта на Тъканта, Маска за лице с Подсолнухом, Черно-Бели Калъфи за лице с Шарени Семки, Почистваща Маска За Лице, Множество Маска с 6 Филтри и 2 Джапанки, Регул?

2 БР. Реколта на Тъканта, Маска за лице с Подсолнухом, Черно-Бели Калъфи за лице с Шарени Семки, Почистваща Маска За Лице,

Rating 
BGN 5.60

Сума
Налично за поръчка

Еластичната закопчалката ღღ【Удобен размер на респиратор】 7,8 x5.9" (ШхВ) /15x20 см, 2 бр. Реколта маска семки с регулируеми ушни куки, оборудвана с 6 М-образна лети филтри-скоби за нос и 2 джапанки.Всеки може да се дърпам за ухото маски, за да регулирате размера маски, така че да е плътно прилегала за лице, подходящ за използване от повечето възрастни, жени, мъже, юноши, момчета и момичета. ღღ【Миещи се и многократна употреба на маски за лице, с шарени семки】 Реколта маска за устата с подсолнухом, изработена от 100% полиестер, супер мека, приятна за кожата, дишащи и удобни в чорап, ви осигурява най-добрия опит на носене. ღღ【Модни Маски за лице】На една страна, отпечатани на слънчогледа на черно-бял фон маска.Ние сме специализирани в модни маскирани с уникален дизайн, които имат различни стилове, различни цветове и уникален дизайн, които позволяват на хората е добре да проявяват различна индивидуалност. ღღ【Широко приложение】Най-топла и красива маска за лице с принтом слънчогледът е идеална за занимания на открито и на закрито на обществени места, в самолета, за джогинг, къмпинг, разходки, пазаруване, пътуване, сутрешната зареждане, каране на велосипеди, почистване, рисуване, cosplay, шоу-представления, партита и ежедневна употреба.Предпазва от прах, изгорели газове на автомобила, пасивното пушене и т. ღღ【за Обслужване на клиенти】 Красива маска с принтом слънчогледи за възрастни -моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси относно нашата маска за лице с филтър.Ние с радост ще ви отговорим възможно най-скоро, вашата удовлетвореност е наша цел. ?Все още загрижени за това, за да намерите модерни и подходящи маски за възрастни?Не се колебайте да дойде в моя магазин!Маска за лице в нашия магазин пыленепроницаемая, моющаяся, полезна за здравето, безопасността, ветрозащитная, дишаща, модни !!!?【реколта кърпа с подсолнухом от 2 теми】-на тъканта, маска за лице е с модерен дизайн : тъканно маска от 2 теми отговаря на модни тенденции, така че възрастните са пълни с чувства на модата, като защитава себе си.Модерен и оригинален принт ще направи началната си живот по-интересен.-Лесна и удобна капачка за устата : Удобни и дишащи маска осигурява дълготрайна употреба.Идеален за деца с чувствителна кожа.Тази маска е специално проектирана за мъжки и женски лица.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория