• Ново
Смартфони SOLUSTRE 3 бр. Игрова Безшумен Videoblog Скоба За проводник С подсветка, Скоба за вентилатор с осветление, Мобилен Полуохладитель, Черно Полупроводниковое Устрой?

Смартфони SOLUSTRE 3 бр. Игрова Безшумен Videoblog Скоба За проводник С подсветка, Скоба за вентилатор с осветление, Мобилен

Rating 
BGN 27.27

Сума
Налично за поръчка

Охладител на радиатора телефон : Радиатор на мобилния телефон Забележка : нормално охлаждане, състоящ се в това, че в процеса на охлаждане на полупроводникови охладител за мобилен телефон образува водна пара или капки водаРадиатор мобилен телефон : Не е необходимо да се зарежда, да се свърже и да играе.Не е нужно да се притеснявате за времето на автономна работа.Конструкция с плъзгаща ключалка, предлагана за различни мобилни телефони.Вентилатор за мобилен гейминг контролер : Радиатор мобилен телефон със стабилни характеристики, висока производителност и голяма надеждност, лесни за инсталиране.Устройство за охлаждане на телефон : Включете захранващия кабел към интерфейс и USB-адаптер на захранване (не е включен в комплекта) за зареждане на охладител.Охлаждащ вентилатор : Специален дизайн на радиатора мобилен телефон и изящна изработка производство. най-добрият заместител на вашия стар, счупения.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория