• Ново
Комплект за монтиране на стена Uxilep PS VR2, Метална Поставка за съхранение 8 в 1 PS5 с контролер PS VR 2 Sense и закачалка за слушалки, Съвместими с Meta/ Oculus Quest 2, Комплект аксесоа?

Комплект за монтиране на стена Uxilep PS VR2, Метална Поставка за съхранение 8 в 1 PS5 с контролер PS VR 2 Sense и закачалка

Rating 
BGN 56.62

Сума
Налично за поръчка

★ 【Монтиране на стена 8 в 1 за PS VR2】 Монтиране на стена е съвместимо с PS5 VR2, произведено от пълномаслено метал, выдерживающего тегло слушалки PS VR2 и аксесоари PS5, метал с прахово покритие предпазва рамка влакчета от ръжда и предотвратява появата на драскотини и scuffs на слушалките и контролери ★ 【Лесна инсталация】Стенни поставки за PS VR2 идва с 8 стената с винтове и отвертками, отличава се с прост и интуитивен процеса на инсталация, което позволява на потребителите бързо и лесно да конфигурирате монтиране на стена playstation VR2. ★ 【Спестяване на пространство и защита на】 Е монтиране на стена, предназначен за максимално увеличаване на пространството за сметка на надеждно закрепване на слушалки PS VR2, контролер sense, контролери PS5 до стената, кажи "довиждане" с мръсни кабели, да лежи на земята.Съхранявайте стая в чистота.Пазете аксесоари за PS5 VR2 далеч от децата и домашните любимци. ★ 【Сигурно и трайно съхранение на】Монтиране на стена за PS VR2 държи здраво слушалки PS VR2 на място, като се гарантира, че тя няма да падне и не повредится по време на употреба. Не се притеснявайте за това, че вашата PS5 VR може да бъде опрокинута или на нея идат. ★ 【Което е включено в комплекта на доставката】 Идва с ръководството за инсталиране, което ще ви помогне лесно да конфигурирате и стартирате щанд.Пакетът включва : 2 x преносимо монтиране на стена за PS VR2, 1 x комплект винтове, 1 x отвертка, 1 x ръководство на потребителя.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория