• Ново
ГЛУПАК Набор от Парцал От Пера Дълъг Парцал От Пилешки Пера Бебешките Дрехи Пера с Четка За Почистване на превозното средство с Четка За Почистване на Мебели Дръжк?

ГЛУПАК Набор от Парцал От Пера Дълъг Парцал От Пилешки Пера Бебешките Дрехи Пера с Четка За Почистване на превозното средство

Rating 
BGN 26.12

Сума
Налично за поръчка

Този продукт е добър за премахване на нежелана прах от труднодостъпни места в колите, домовете и т, не от надраскване и без да вредят на някакви повърхността.Лесно погладьте повърхността на черги, възглавници, дивани, дрехи и т. Еластичността на добра и трайна.Дълга дръжка за удобно захващане.Удовлетворяйте разнообразие от домашни нужди.Използването на изкуствени пера, за да привлича и задържа праха, без химически вещества.Той е идеален за почистване на мебели, калиграфия и рисуване върху стени, екрани на телевизори, компютри, автомобили и т. gooffy - добър помощник в дома.Номер на модел : Дългата глава за премахване на прах от пилешки пера, Материал : Корона за премахване на прах от пера Форма на главата : елипса Употреба : Мини-въздушни Продукт съдържа : 1 * четка за премахване на прах Забележка : 1. Моля, проверете размера, преди да купите.Поради ръчно измерване може да възникне грешка в 0-5 mm. молете се за милост!2. В комплекта на продукта не включва други елементи, с изключение на парцали. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете. Посочените данни са само за справка, размер се измерва ръчно, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги. Благодарим ви, че посетихте моя магазин, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория