• Ново
Стъргало за душата Clyroom, Универсален Стъргало за душ за баня врати за Баня, Душ-прозорци и Стъклени огледала, Неръждаема стомана, 10-Инчов стъргало за почистване с ку?

Стъргало за душата Clyroom, Универсален Стъргало за душ за баня врати за Баня, Душ-прозорци и Стъклени огледала, Неръждаема стомана,

Rating 
BGN 6.66

Сума
Налично за поръчка

【Многофункционален инструмент за почистване на】 Нашия стъргало за душата - това е незаменим елемент от бита, който често се използва в ежедневието на прибиране на реколтатаОсновно той се използва за почистване на всякакви плоски повърхности, като например вратата на душ кабината, баня, плот, прозорци и автомобилни стъкла, мраморни плочки на пода и т. Препоръчително е да използвате с пистолет (не са включени в комплекта) за по-добро почистване. 【Бързо и без разводите】 Безпроблемно кацане, гъвкавост мек, гумен нож дава възможност за безпроблемно преместване на влага в плоски повърхности.Това ще ви помогне лесно да се премахне от сапунена пяна и водни капки.Никакви следи, оставени от дезинфектанти стеклоочистителями.Бърз начин за отстраняване на влагата, без разводите. 【Меко гумено острие】 Благодарение на използването на мек гумен нож TPR ширина 230 мм, този стъргало за душ за душ врати осигурява добра износоустойчивост и по-гладка и мека повърхност.Дори и в него силно да натиснете, няма нужда да се притеснявате за това, че сте поцарапаете чистящую повърхност. 【Издръжлив и ергономичен】 Този двукомпонентен стъргало за душ с черно покритие и сребърна полиране, изработени от лека неръждаема стомана, осигурява трайно ползване.Професионален стъргало с ергономичен дизайн осигурява ефективно почистване с по-малко усилия.Това може да предпазите ръцете си от бързо усещане на умора.Добър подарък за членове на семейството ви или за вас самите, които често се занимават с домакинската работа. 【Удобно съхранение】 В допълнение към ефективното почистване функции на нашия стъргало за душата идва с квадратна плетене на една кука с диаметър 5,5 виж Ви лесно ще се съхранява това почистващ препарат след всяка употреба.Освен това, елегантно декориран кука може да се побере във всяка модерна самостоятелна баня.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория