• Ново
Гъба за почистване на Luxshiny, 5 бр., Гъба за миене на съдове, Гъби за почистване от Надраскване, Домакински Почистващи средства за Кухня, Домашно ресторанта (Тънка Тали?

Гъба за почистване на Luxshiny, 5 бр., Гъба за миене на съдове, Гъби за почистване от Надраскване, Домакински Почистващи

Rating 
BGN 41.56

Сума
Налично за поръчка

★ Размер : 11 x 7 x 35 cm ★ Мултифункционалност : Тези гъба за почистване на кухня може да се използва за почистване на мръсни чинии, тенджери, мивки, мисок, абсорбатори и др ★ Различна форма : Гъба за миене на съдове има различна форма, която може лесно да отговарят на вашите нужди. ★ Достатъчно меко : можете да използвате тези гъба за почистване на деликатни обекти, като прозорци, тигани с незалепващо покритие, върху повърхността на които няма да остане и следа, драскотини или развод. ★ Трайност : можете да използвате тези гъба за почистване от драскотини в продължение на дълго време. ★ Размер : 11 x 7 x 3.5 cm ★ Мултифункционалност : Тези гъба за почистване на кухня може да се използва за почистване на мръсни чинии, тенджери, мивки, мисок, абсорбатори и др ★ Различна форма : Гъба за миене на съдове има различна форма, която може лесно да отговарят на вашите нужди. ★ Достатъчно меко : можете да използвате тези гъба за почистване на деликатни обекти, като прозорци, тигани с незалепващо покритие, върху повърхността на които няма да остане и следа, драскотини или развод. ★ Трайност : можете да използвате тези гъба за почистване от драскотини в продължение на дълго време.Описание на Този продукт е произведен от траен порести материали, който се отличава с издръжливост и дълголетие.Възглавнички с много пари, са подходящи за миене на съдове, миксери, котлони, мивка и други повърхности, да не навредят на кухненски прибори.Характеристики Материал : гъба.- Изработен е от висококачествен материал, който е трайна употреба и не е лесно да се прекъсне.- Образуйте изобилие мехурчета с малко количество препарат за почистване, които лесно се отразяват за бързо почистване.- Триене на повърхността на съдовете, не поцарапаете си.В комплекта са включени 5 х гъби за миене на съдове (за тънка талия).

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория