• Ново
DABOGOSA MAMISON 2 Чифта Гумени ръкавици (Зелени, M) - Дълги Гумени Ръкавици За миене на съдове

DABOGOSA MAMISON 2 Чифта Гумени ръкавици (Зелени, M) - Дълги Гумени Ръкавици За миене на съдове

Rating 
BGN 6.19

Сума
Налично за поръчка

ВносЕластичната закопчалката.ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ : Тези ръкавици за многократна употреба за дома изработени от мек естествен каучук, който е безвреден за кожата и няма мирис.Ще ви предпази от алергии и сърбеж на ръцете, както и ще повишат ефективността на изпълнение на домашни задължения.ГЪВКАВОСТ : Тези идеални ръкавици са подходящи за кухненския бокс, баня и тоалетна, пране на дрехи, грижа за домашни любимци, измиване на автомобила, миене на съдове и други домашни работи и още много други.Нескользящая ТЕХНОЛОГИЯ : Нескользящая релефна длан и пръсти осигуряват отлично сцепление за улавяне на влажни и мазни съдове, приспособления и т. По време на измиване.Не се притеснявайте за това, че нещата выскользнут имате от ръцете.Пазете тези гумени ръкавици на хладно и сухо място, за да се удължи техния живот.ОТЛИЧНА засаждане : Тези полезни ръкавици, за да не се измества при носене, което ви гарантира изключителен комфорт и мекота. Ръкавици абсорбират влагата и потта, поддържане на ръцете топли и сухота. Освен това, дължина ръкавици 13,7 инча и белезници, затягивающиеся, предотвратява попадането на вода в ръкавица.РАЗЛИЧНИ ВАРИАНТИ : Гумени ръкавици DABOGOSA се предлагат в розово, сиво, зелено цветове от размер M до L. * Отлични ръкавици за почистване се Използват от висококачествена гума, можете да ги използвате повторно.,Защита на ръцете по време на работа. * Ръкавици за многократна употреба Използвайте тези ръкавици са навсякъде, където има нужда от почистване.Освен използването на кухнята, можете да ги използвате в гаража за почистване на инструменти, грижа за домашни любимци, оборудване за двора и още много други. * Параметри : Размер : Среден / 13,7 инча x 4,1 инча (Д * Ш), голям / 14,9 инча x 4,1 инча (Д * Ш), Цвят : зелен Брой : 2 двойки (4 ръкавици) * Защитете ценните си ръце Два чифта ръкавици са по-подходящи за друга работа.Може да се използва за почистване на кухня, баня, автомивки, те могат да предпазват ръцете от въздействието на агресивни течности и така нататък. * Работете по-ефективно. Еластични ръкавици са подходящи за повечето дланите, с ръкавици, благодарение на дизайна на частиците повишено триене осигурява по-добър захват. * За прекрасни хора ръкавици може да се използва като подарък за някой, който наистина ви е скъп.

Всичко за продукта

Size:
Medium / 13.7in x 4.1in(L * W)
Large / 14.9in x 4.1in(L * W):
Color:
Green
Quantity:
2 Pairs (4 Gloves)
* Protect your precious hands:
Two Pairs of Gloves Face a different job better distinction. Can be used for kitchen cleaning, bathroom cleaning, car wash, they can protect your hands from being hurt by Corrosive liquids and so on.:
* Work more efficiently:
Elastic gloves are suitable for most palms, Gloves in the design of the particles increased friction, to provide you with a better grip.:
* For the lovely people:
Gloves can be used as a gift for someone you really care about.:
* Notices:
-Please keep in mind that the shape may change when placed close to the fire.:
-Do not use water play equipment or toys other than rubber gloves.:
I think this product is what you need, Add to your Shopping Cart. :

Подобни продукти в категория