• Ново
Градинска метла Сладко Tools - Инструменти за озеленяване, Подметайте и вытирайте прах С помощта на този градински аксесоар, дървена метли ръчно рисувани от САЩ, трай?

Градинска метла Сладко Tools - Инструменти за озеленяване, Подметайте и вытирайте прах С помощта на този градински аксесоар,

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Корона на метла е пълно рамото и е изработена от всички влакна царевица за здравина и подметанияКрасива дръжка на ръчно рисувани. 5 Серии по ред и се справят с по-голям диаметър 15/16 инча.Градинска метла има място във всеки гараж или градински навес.корона на метла е пълно рамото и е изработена от всички влакна царевица за здравина и подметания дори и най-големите jobs.това може да се използва за почистване на кухнята и достатъчно красив, за да могат да виси в ъгъла.art for a cause пуска уникална гама от красиви, качествени, расписанных ръчно инструменти за дома, кухнята и градината, наречена "cutetools".всяка висококачествен продукт ръчно раскрашивается в един от няколко маркови дизайн, превръщането му в забавно и функционално произведение на изкуството. компанията привлече вниманието на обществеността, с наемането на хора със специални нужди, като например церебрална парализа, мускулна дистрофия, множествена склероза и други познавателни проблеми. инструменти земята, загрунтованы, декоративни боядисани и опаковани.in в допълнение към социалната отговорност, която носи компанията, cutetools.предлага се в привлекателна, уникална екологично чиста опаковка, която да насърчава рециклирането и екологична отговорност.изкуството в името на кауза", компания, която се стреми.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория