• Ново
Тава за прах, Метла и една лъжичка, Набор от палети за прах за зъби, Набор от метли и совков за дома, Вертикално съхранение, завъртане на 180 °, разширена корона на метл?

Тава за прах, Метла и една лъжичка, Набор от палети за прах за зъби, Набор от метли и совков за дома, Вертикално съхранение,

Rating 
BGN 21.81

Сума
Налично за поръчка

➤ [Набор от самопочистване на метли] има вградена стъргалка и четка за коса/туристи за лесно почистване на метла в кофата за боклук, а с едно движение на зъбите почиства козината на домашни любимци и човешка косаГума перваза боклуци кофи е на едно ниво със земята, и зъбите са четки лесно се почистват. ➤ [Широк диапазон на използване и лесна за осъществяване] Удобно за съхранение в изправено положение функция захващане осигурява идеалното място за по-надежден вертикално поставяне на метли и совков за боклук!Компактно съхранение осигурява чистота и ред в дома си или на работното място.Идеален за различни повърхности, подходящ за използване на закрито. ➤ [Тежкотоварни четина за метли] Подобрен дизайн на косъм с четири реда, благородна структура на четина за метли, по-плътен и здрав, изработен от висококачествени материали, лъжичка може да се заключва в отворено положение за лесно почистване и изпразване, както и метлата може да се вмъкне в лъжичка за вертикални и компактно съхранение.Лъжичка за боклук с дълга дръжка притежава голям капацитет, предотвращающей загуба на отломки и прах. 【[Конструкция телескопического на полюса 】 Допълнителна телескопична полюс увеличава дължината на метла, хората могат да изберат подходящата дължина в съответствие с техния ръст.Дългата дръжка позволява да стои изправен и по-удобен, а височината на метли коригира както на закрито, така и на улицата, предоставяне на удобна височина, за да подметания без да е необходимо да се наведе, за да помете пода!Дългата дръжка на метла също така ви позволява да се достигне до всеки ъгъл, дори под леглото. 【Надеждно сервизно обслужване 】 Всеки клиент може да ползва услугата връщане на стоката в рамките на 30 дни, без да задават въпроси.Ако имате някакви въпроси, моля първо се свържете с нас, безрискова гаранция ще ви осигури надежден опит покупка, вашето удовлетворение е нашата неограничена мотивация!. ➤ [Набор от самопочистване на метли] има вградена стъргалка и четка за коса/туристи за лесно почистване на метла в кофата за боклук, а с едно движение на зъбите почиства козината на домашни любимци и човешка коса.Гума перваза боклуци кофи е на едно ниво със земята, и зъбите са четки лесно се почистват. ➤ [Широк диапазон на използване и лесна за осъществяване] Удобно за съхранение в изправено положение функция захващане осигурява идеалното място за по-надежден вертикално поставяне на метли и совков за боклук!Компактно съхранение осигурява чистота и ред в дома си или на работното място.Идеален за различни повърхности, подходящ за използване на закрито. ➤ [Тежкотоварни четина за метли] Подобрен дизайн на косъм с четири реда, благородна структура на четина за метли, по-плътен и здрав, изработен от висококачествени материали, лъжичка може да се заключва в отворено положение за лесно почистване и изпразване, както и метлата може да се вмъкне в лъжичка за вертикални и компактно съхранение.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория