• Ново
Многофункционално Средство за почистване на щори ChaseFans, Кърпа от Микрофибър за Щори, Четка за почистване на 4 бр. за почистване на Щори на прозорците, вентилационни ?

Многофункционално Средство за почистване на щори ChaseFans, Кърпа от Микрофибър за Щори, Четка за почистване на 4 бр. за почистване

Rating 
BGN 38.45

Сума
Налично за поръчка

С помощта на дупки за окачване могат да бъдат окачени и заемат по-малко мястоТясна четка с гребен в единия край за премахване на рохкава пръст. Стъргало в противоположния край за отстраняване на отпадъци, засече в ъгъла.Четка за почистване на прозореца на песните, бързо и лесно почиства релси на прозорци, плъзгащи се врати и врати на душ кабината.Повдигнати ергономична дръжка премахва ръката си от пътя, за да се предотврати травма, и ви осигурява лесен преглед.Пратката включва : 5 х Четка за почистване на прозорци алеи (случаен цвят).С помощта на дупки за окачване могат да бъдат окачени и заемат по-малко място.Тясна четка с гребен в единия край за премахване на рохкава пръст. Стъргало в противоположния край за отстраняване на отпадъци, засече в ъгъла.Четка за почистване на прозореца на песните, бързо и лесно почиства релси на прозорци, плъзгащи се врати и врати на душ кабината.Повдигнати ергономична дръжка премахва ръката си от пътя, за да се предотврати травма, и ви осигурява лесен преглед.Пратката включва : 5 х Четка за почистване на прозорци алеи (случаен цвят).Четка за почистване на прозорци пътеки - това е инструмент "две в едно", който бързо успява да се справи с досадна задача!Характеристики на продукта : - Материал : дръжка от полипропилен + найлон четина - Общият размер : 3,5x8,3-инчов (8,8 cm * 21 см) - Размер на четки : 1,6x2,8 инча (4 см * 7 см) - Бързо премахване на прах, цветен прашец и път мръсотия, с прозорец или врата на песните с помощта на този специално разработен инструмент! - В единия край имаше тесен коса с гребен за отстраняване на рохкава мръсотия, а на другия край - стъргалка за отстраняване на отпадъци, засече в ъгъла. - Да повдигнат ергономична дръжка с формованными захватами за пръстите на отвежда ръката си встрани за да избегнете наранявания и ви осигурява лесен преглед.Ще се чудя, как може изобщо убирались без него!Пратката включва : 5 х Четка за почистване на прозорци алеи (случаен цвят).

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория