• Ново
Поставка за гълъби: 30 Каботажните за гълъби БР Стойка за гълъби Рамкова Убежища за Птиците на Грил-Жилище Поставка за Гълъби Титуляр за костур, за птици, Храна за гъ?

Поставка за гълъби: 30 Каботажните за гълъби БР Стойка за гълъби Рамкова Убежища за Птиците на Грил-Жилище Поставка за Гълъби

Rating 
BGN 13.86

Сума
Налично за поръчка

- Изработен от пластмаса, не е лесно да се грижите, е безопасен и нетоксичен, е трайна - Дъното е подобрено и има по-големи заоблени ъгли, за да се избегне причиняването на вреда на гълъбите. - Да пробия инсталационните отвори за винтове за дърво, за да се опрости и укрепи монтаж, лесно монтируемую на стената, практично и красиво, за да осигури безопасно и комфортно място за почивка за гълъби. - Те са идеалната детска площадка за вашите малки гълъби, за да играят, се опита приключения и опознаването на света.На повърхността На достатъчно място за различни видове птици, като гълъби, папагали и други птици. - Спрете за почивка на гълъби позволяват домашен любимец да се забавляват, развивайки техните умения.an място за игри, приключения и тренировки вашите гълъби. задължително за хранене на гълъби. - Изработен от пластмаса, не е лесно да се грижите, е безопасен и нетоксичен, е трайна. - Дъното е подобрено и има по-големи заоблени ъгли, за да се избегне причиняването на вреда на гълъбите. - Да пробия инсталационните отвори за винтове за дърво, за да се опрости и укрепи монтаж, лесно монтируемую на стената, практично и красиво, за да осигури безопасно и комфортно място за почивка за гълъби. - Те са идеалната детска площадка за вашите малки гълъби, за да играят, се опита приключения и опознаването на света.На повърхността На достатъчно място за различни видове птици, като гълъби, папагали и други птици. - Спрете за почивка на гълъби позволяват домашен любимец да се забавляват, развивайки техните умения.an място за игри, приключения и тренировки вашите гълъби. задължително за хранене на гълъби.Описание - Материал : Пластмаса.- Изработен е от пластмаса, не е лесно да се грижите, е безопасен и нетоксичен, е трайна.- Дъното е подобрено и има по-големи заоблени ъгли, за да се избегне причиняването на вреда на гълъбите.- Пробиват инсталационните отвори за винтове за дърво, за да се опрости и укрепи монтаж, лесно монтируемую на стената, практично и красиво, за да осигури безопасно и комфортно място за почивка за гълъби.- Спирка за почивка на гълъби позволяват домашен любимец да се забавляват, развивайки техните умения.an място за игри, приключения и тренировки вашите гълъби. задължително за хранене на гълъби.- Те са идеалната детска площадка за вашите малки гълъби, за да играят, се опита приключения и опознаването на света.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория