• Ново
DAPERCI Стойка За клетка за Клетки, Клетки За полет Домашни Птици Папагал Къщичка за домашни любимци, Клетки За Полет Птичья Клетка на Папагал Птица Дрозд Старлинг Зоо?

DAPERCI Стойка За клетка за Клетки, Клетки За полет Домашни Птици Папагал Къщичка за домашни любимци, Клетки За Полет Птичья

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

1 Приложими птици : малки папагали, акация и други малки птици. Пружина на задвижваната кутия за храна е настроена по такъв начин, че птиците не могат да избягат. Име на продукта : Птичья клетка тип вили, въвеждането на процеса : электростатическая пръски боя, размер : 32 *26 * 48 см, материал : желязо.Голям голям птичья клетка предлага невероятен пространство, така и за часове на забавление за вашите птици.Тази голяма птичья клетка е изработена от висококачествена, мека, устойчива на корозия и водоустойчив стомана с гарантирано качество и трайност. Приложими птици : малки папагали, акация и други малки птици. Пружина на задвижваната кутия за храна е настроена по такъв начин, че птиците не могат да избягат. Име на продукта : Птичья клетка тип вили, въвеждането на процеса : электростатическая пръски боя, размер : 32 *26 * 48 см, материал : желязо.Голям голям птичья клетка предлага невероятен пространство, така и за часове на забавление за вашите птици.Тази голяма птичья клетка е изработена от висококачествена, мека, устойчива на корозия и водоустойчив стомана с гарантирано качество и трайност.Име на продукта : Клетка за птици тип вили Въведение процес : электростатическая боя за пръскане Размер : 32*26*48 смМатериал : железо100% на Удовлетвореността на обслужване : По някаква причина не сте доволни, просто се свържете с нас по всяко удобно за вас време.Ние винаги ще реагираме своевременно и ще предложим правилното решение за отстраняване на проблема.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория