• Ново
AYNEFY 6 м Птица, Летяща въже Папагал Птица Против ухапване от Градинска Летяща Тренировочная Пътна Пешеходната въже Комплекти каишки за домашни птици Случаен цвят (д?

AYNEFY 6 м Птица, Летяща въже Папагал Птица Против ухапване от Градинска Летяща Тренировочная Пътна Пешеходната въже Комплекти

Rating 
BGN 4.92

Сума
Налично за поръчка

【Здрав материал 】 : Въже за полета на птиците е изработена от висококачествена пластмаса, устойчив на укусам и трайна, дълго време се използваИзящна изработка изработка и тънка работа му осигуряват допълнителна издръжливост.Моля, купи с увереност!. 【Гъвкава тренировочная въже】 : Можете да изтеглите на вашия домашен любимец на улицата, когато пожелаете, шлейка за дресура на папагали достатъчна дължина може да си птица свободата, да ви даде мир на ум, че вашият домашен любимец не се губи. 【Дизайн на сигурността】 : Този каишка за дресура на папагали оборудван с U-образна дужкой, лесен за носене и удобен, уверете се, че птиците са винаги в безопасност. подходящи за най-малките птици, като например вълнисто папагал, неразлучник, какаду, папагали-монаси, майна, гракл. 【Многовариантен избор】 : Дължина-теглене на въже за птици в разложенном формата е 6 м, а също и три диаметъра на пръстена за крака по избор (4,5 мм / 0,17 инча, 6.5 мм / 0,25 инча, 8,5 мм / 0,33 инча). 【Компактен и лек, лесно преносим, както】 : Летяща въже, лека и преносима, с помощта на въже можете да изтеглите на вашия домашен любимец на улицата, когато пожелаете.Бихте могли да се опитате да изпълнявате упражнения по няколко пъти на ден, ако е възможно, и да си птица положителен опит, поддържане на физическото и психическо здраве и радост. 【Здрав материал 】 : Въже за полета на птиците е изработена от висококачествена пластмаса, устойчив на укусам и трайна, дълго време се използва.Изящна изработка изработка и тънка работа му осигуряват допълнителна издръжливост.Моля, купи с увереност!. 【Гъвкава тренировочная въже】 : Можете да изтеглите на вашия домашен любимец на улицата, когато пожелаете, шлейка за дресура на папагали достатъчна дължина може да си птица свободата, да ви даде мир на ум, че вашият домашен любимец не се губи. 【Дизайн на сигурността】 : Този каишка за дресура на папагали оборудван с U-образна дужкой, лесен за носене и удобен, уверете се, че птиците са винаги в безопасност. подходящи за най-малките птици, като например вълнисто папагал, неразлучник, какаду, папагали-монаси, майна, гракл. 【Многовариантен избор】 : Дължина-теглене на въже за птици в разложенном формата е 6 м, а също и три диаметъра на пръстена за крака по избор (4,5 мм / 0,17 инча, 6.

Всичко за продукта

Condition:
100% Brand New
Material:
Plastic
Color:
Random
Length:
Approx. 6m / 236.2 inch
Diameter of the Foot Ring:
#1:
Approx. 4.5mm / 0.17 inch
#2:
Approx. 6.5mm / 0.25 inch
#3:
Approx. 8.5mm / 0.33 inch
Weight:
Approx. 33g / 1.2 oz
Package list:
1 * Bird Flying Rope:
Note:
1. Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Подобни продукти в категория