• Ново
DKARDU Клемма батерията Антикорозионна Миене Fiber Protector Клеми на батерията, 10 бр. Ленти, За да се Предотврати корозия на акумулатора, 5 Червени, 5 Зелени

DKARDU Клемма батерията Антикорозионна Миене Fiber Protector Клеми на батерията, 10 бр. Ленти, За да се Предотврати

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

✅[Използване на батарейных шайби] : това може да се предотврати корозия на метала около клемм на батерията, удължаване на срока на експлоатация на батериятаТриене между метална скоба за батерии и батерии помещение може да се избегне, което намалява износването. ✅[Влакнести материал] : влакнести материал, устойчив на абразия, му е трудно да подлежат на корозия и лесно може да изложи на разделите. ✅[Размер на шайби] : Вътрешен пръстен може да се свали, за да се установи клеми за по-голям размер, диаметър на външния пръстен на прибл.73 инча; Вътрешен диаметър на пръстена е прибл. 20 мм /0,79 инча; Диаметър на вътрешния пръстен, след демонтаж на : прибл. 30 мм / 1,18 инча. ✅[Прилагането на] : Тези защитни устройства за клемм на батерията може да се използва както за батерии или кабели от горната част на шкафовете, така и за батерии или кабели страничен багажник.За използване с 6 - и 12-вольтовыми батерии. ✅ [Съдържание на опаковката] : антикорозионна за миене за клемм на батерията 10 бр. (5 парчета за червен и зелен цвят).Параметри : Диаметър на външния пръстен около : 46 мм / 1,81 инча Диаметър на вътрешния пръстен около : 20 мм / 0,79 инча Диаметър на вътрешния пръстен, след демонтаж на : приблизително : 30 мм / 1,18 инча Цвят : червено, зелено Материал : влакна Характеристики : 1. Батарейные шайби може да се предотврати корозия на метала около клемм на батерията, удължаване на живота на батерията.Триене между метална скоба за батерии и батерии помещение може да се избегне, което намалява износването. Тези средства за защита, клемм на батерията може да се използва както за батерии или кабели от горната част на шкафовете, така и за батерии или кабели страничен багажник.За използване с 6 - и 12-вольтовыми батерии. Лесна инсталация.Пратката включва : 10 x антикорозионна за миене за клемм на батерията (по 5 за червен и зелен).

Всичко за продукта

Outer ring diameter is approx. :
46 mm/1.81 inch
Inner ring diameter is approx. :
20 mm/0.79 inch
Diameter of inner ring after dismantling:
approx.
Color :
red, greeen
Material:
fiber
Features:
1. Battery Washers can prevent corrosion around the battery terminals, prolong battery life. The friction between the metal battery clip and the battery box can be avoided, reducing wear.:
2. These battery terminal protector can use for both top post batteries or cables and side post batteries or cables. For use with 6 and 12-volt battery.:
3. Easy to install.:
Package Included:
10 x battery terminal anti corrosion washer (5 each for red and green) :

Подобни продукти в категория