• Ново
Схеми за кръстосан бод Смешно PDF, Сладко забавно бухал Эстела Проста схема кръстат бод за начинаещи, Модерна преброяване проста схема кръстат бод за печат, сваляне ?

Схеми за кръстосан бод Смешно PDF, Сладко забавно бухал Эстела Проста схема кръстат бод за начинаещи, Модерна преброяване

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

✅ МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО ОПИСАНИЕТО НА ПРОДУКТА, ПРЕДИ ПОКУПКА! ✅ Това е ЦИФРОВ елементТози списък не е нито готовата бродерия на кръстат бод, нито набор. материали В КОМПЛЕКТА НЕ са ВКЛЮЧЕНИ!. ★ Плат : Аида 14 броя. ★ Размер : 110 x 110 шевове. ★ Размер (Aida 14) 7,8 инча (19,9 см) височина 7,8 инча (19,9 см) височина. ★ Цветове DMC : 11 ★ Подсчитанные схеми за кръстосан бод са проектирани така, че да се прости, са подходящи за начинаещи!. ★ Можете да получите различни варианти на фигурата, за да изберете този, който е удобен за вас : ★ Цветен фигура се побира на една страница за по-удобно използване с таблет. ★ Шаблон цветен знак, разделена на страници за печат. ★ Черно-бяла фигура се намира в една страница за по-удобно използване с таблет. ★ Черно-бяла рисунка на символа е разделен на страници за печат.Купи 3 схема за бродерия на кръстат бод, получавате една подарък.След закупуване на три фигури, пишете ми съобщение, посочете схема за бродерия на кръстат бод, който бихте искали да получите като подарък. ✅ В РАМКИТЕ на 24 ЧАСА СЛЕД ПЛАЩАНЕ, ЩЕ ПОЛУЧИТЕ PDF-ФАЙЛ С ИЗОБРАЖЕНИЕ, КРЪСТАТ БОД И ВРЪЗКА ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ НА ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ НА ✅ ★ Моля, обърнете внимание : цифров фигура кръстат бод не подлежи на връщане. ★ Насладете се на бродиране кръстат бод!. ✅ МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО ОПИСАНИЕТО НА ПРОДУКТА, ПРЕДИ ПОКУПКА! ✅ Това е ЦИФРОВ елемент.Този списък не е нито готовата бродерия на кръстат бод, нито набор. материали В КОМПЛЕКТА НЕ са ВКЛЮЧЕНИ!. ★ Плат : Аида 14 броя. ★ Размер : 110 x 110 шевове. ★ Размер (Aida 14) 7,8 инча (19,9 см) височина 7,8 инча (19,9 см) височина. ★ Цветове DMC : 11 ★ Подсчитанные схеми за кръстосан бод са проектирани така, че да се прости, са подходящи за начинаещи!. ★ Можете да получите различни варианти на фигурата, за да изберете този, който е удобен за вас : ★ Цветен фигура се побира на една страница за по-удобно използване с таблет. ★ Шаблон цветен знак, разделена на страници за печат. ★ Черно-бяла фигура се намира в една страница за по-удобно използване с таблет. ★ Черно-бяла рисунка на символа е разделен на страници за печат.Купи 3 схема за бродерия на кръстат бод, получавате една подарък.След закупуване на три фигури, пишете ми съобщение, посочете схема за бродерия на кръстат бод, който бихте искали да получите като подарък.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория