• Ново
Комплекти за ръчна бродерия Ebherys Level 1, Основни шевове за начинаещи, 2 комплекта в опаковка, 1 Пяльца, Тисненая плат, 2 Игли с инструкции, 7 групи за практикуване на брод?

Комплекти за ръчна бродерия Ebherys Level 1, Основни шевове за начинаещи, 2 комплекта в опаковка, 1 Пяльца, Тисненая плат,

Rating 
BGN 5.69

Сума
Налично за поръчка

【Е подходящ за начинаещи】: Този набор за ръчна бродерия разработен специално за начинаещи в него се 7 бримки за практики, както и съответния сладък модел обединява всички шевовеПодробни инструкции ще ви научи на всеки етап иллюстрирования.За начало ръчно изработени отнема от 30 до 45 минути. 【Бродерия осъществяване】 В този базов комплект за бродерия на кръстат бод са включени 2 бр подпечатан кърпа, 1 бр. пластмасов обръч, 1 бр инструкции, 1 парче пластмаса и 1 бр стоманени игли и достатъчно количество цветни конци. 【Класически орнаменти】: Завършвайки бродерия, можете да сложите своята художествена работа в пластмасова кръгла пяльцы за бродерия и се закача в хола или спалнята като украса на стаята. 【Приятна ръчна работа】 : Красива опаковка и специален подарък ръчна изработка за вашето семейство и вашите приятели; Изпълнение на тази красива ръчна бродерия с приятелите си или децата си - това е наистина важен момент, и той ще ви донесе удоволствие. 【Е подходящ за начинаещи】: Този набор за ръчна бродерия разработен специално за начинаещи в него се 7 бримки за практики, както и съответния сладък модел обединява всички шевове.Подробни инструкции ще ви научи на всеки етап иллюстрирования.За начало ръчно изработени отнема от 30 до 45 минути. 【Бродерия осъществяване】 В този базов комплект за бродерия на кръстат бод са включени 2 бр подпечатан кърпа, 1 бр. пластмасов обръч, 1 бр инструкции, 1 парче пластмаса и 1 бр стоманени игли и достатъчно количество цветни конци. 【Класически орнаменти】: Завършвайки бродерия, можете да сложите своята художествена работа в пластмасова кръгла пяльцы за бродерия и се закача в хола или спалнята като украса на стаята. 【Приятна ръчна работа】 : Красива опаковка и специален подарък ръчна изработка за вашето семейство и вашите приятели; Изпълнение на тази красива ръчна бродерия с приятелите си или децата си - това е наистина важен момент, и той ще ви донесе удоволствие. Нови Шевове са отключени. По-разумен базов шаблон за практика бод. На 5 групи изделия са задължителни. Фигура не се разтваря във вода и може да се повтаря многократно. Може да се използва за практикуване на бродиране, а също и като декоративен интериор.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория