• Ново
Ebherys Набор за ръчна бродерия 3-то ниво за възрастни и Напреднали Ниво без кръстат бод, 3 комплекта в опаковка, Нитевдеватель, Дървени Обръчи, Ръководство за употреба ?

Ebherys Набор за ръчна бродерия 3-то ниво за възрастни и Напреднали Ниво без кръстат бод, 3 комплекта в опаковка, Нитевдеватель,

Rating 
BGN 7.80

Сума
Налично за поръчка

【Осъществяване】: 3 комплекта в опаковка, 1 бр плажни дървени пяльцы за бродерия, 3 комплекта нишки достатъчно цветове, 3 бр. памучен плат за бродиране с окраската, 6 бр. игла за бродерия, 3 бр. нитевдеватель за игли 1 бр. 【Подходящ за напреднали ниво】: Тази ръчна бродерия за начинаещи, и в нея дори има малко усложнения.Инструкциите включват илюстрации бродерия, в които се разказва как да се справят с конци за бродерия, ние също имаме клипове, в които ще се научите как се изпълняват различни шевове.Ако сте започнали с нашите нива 1 и 2, този е много по-лесно. 【Класически орнаменти】: Завършвайки бродерия, можете да поставите своята художествена работа в нашия кръг пяльцы от висококачествена дървесина и се закача в хола или спалнята като украса на стаята.Ако имате нужда от допълнителна рамка, лесно можете да закупите нашите рамки или обръчи на нашата начална страница. 【Прекрасен дизайн рисунки на животни】 : Има красиви рисунки в стил животни, розов слон, кафяв зимен сън елен и чудесна китайска панда.Освен, че е отлична декорация за стените, можете също така да нашить го в кърпа, калъфки за възглавници, чаршафи, раница, дрехи и така нататък. 【Популярен подарък и приятно занимание】 : Приятна опаковка и подходящ подарък за семейството си, за приятелите си; Влюбен ръцете си с приятели или вашите деца ще бъде наистина значим и специален момент. 【Осъществяване】: 3 комплекта в опаковка, 1 бр. плажни дървени пяльцы за бродерия, 3 комплекта нишки достатъчно цветове, 3 бр. памучен плат за бродиране с окраската, 6 бр. игла за бродерия, 3 бр. нитевдеватель за игли 1 бр. 【Подходящ за напреднали ниво】: Тази ръчна бродерия за начинаещи, и в нея дори има малко усложнения.Инструкциите включват илюстрации бродерия, в които се разказва как да се справят с конци за бродерия, ние също имаме клипове, в които ще се научите как се изпълняват различни шевове.Ако сте започнали с нашите нива 1 и 2, този е много по-лесно. 【Класически орнаменти】: Завършвайки бродерия, можете да поставите своята художествена работа в нашия кръг пяльцы от висококачествена дървесина и се закача в хола или спалнята като украса на стаята.Ако имате нужда от допълнителна рамка, лесно можете да закупите нашите рамки или обръчи на нашата начална страница. 【Прекрасен дизайн рисунки на животни】 : Има красиви рисунки в стил животни, розов слон, кафяв зимен сън елен и чудесна китайска панда.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория