• Ново
Универсално колело за роботи, Товароподемност 20 кг, по Посока на въртене на 360 ° Пластмасово Универсално колело за платформа Robotic Kit 14049

Универсално колело за роботи, Товароподемност 20 кг, по Посока на въртене на 360 ° Пластмасово Универсално колело за

Rating 
BGN 17.93

Сума
Налично за поръчка

【Диаметър валяк с ОТЛИЧНО МАТЕРИАЛ : прибл 19 мм /0,7 инча; Диаметър на колело : прибл. 【Гаранция за 100% 】 Ако не сте доволни от получения продукт, можете да кандидатствате за безусловно възстановяване и да върне парите в рамките на 180 дни.За всякакви въпроси относно този продукт можете да се свържете с нас по всяко време.Ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.Благодаря ви за вашата подкрепа. 【Диаметър валяк с ОТЛИЧНО МАТЕРИАЛ : прибл. 19 мм /0,7 инча; Диаметър на колело : прибл. 【Гаранция за 100% 】 Ако не сте доволни от получения продукт, можете да кандидатствате за безусловно възстановяване и да върне парите в рамките на 180 дни.За всякакви въпроси относно този продукт можете да се свържете с нас по всяко време.Ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.Благодаря ви за вашата подкрепа. Той е оборудван с всенаправленным набор от химикалки и медни колела и гумени ролки, за да се избегне подхлъзване и да го направи по-трайни. двойни пластмасови ненасочени колела с диаметър 100 мм, трайни двухрядные колело, могат лесно да изпълняват движение на 360 °, въртене и на страничния мобилност. Всенаправленное движение и въртене, лесно управление на посоката и проследяване, осигуряват завой по-бързо от обикновените колела. Ясна посока на закрепване, прости и стабилни възможности за настройка, добра стабилност на товара. Различни видове стандартни ротационни шахти могат да бъдат свързани директно.Идеална за състезателни колела на робота 14049.Параметри : Тип на продукта : Двойно колело Omni Брой дъски : 2 Брой ролки : 18 Материал : найлон Материал на ролките на : каучук Лагери на ролките : месинг Товароносимостта на тръбата : 20 кг / 44,1 килограм Диаметър на ролките : прибл. 19 мм /0,7 инча Диаметър на колело : прибл.9 инча Axial ширина : прибл. 18 мм /0,7 инча Тегло : около 319 г / 11,3 унции Съвместимост : Подходящ за състезателни колела на робота 14049 Осъществяване Списък : 1 х Omni Колело 3 х винт Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Всичко за продукта

Item Type:
Double Omni Wheel
Number of Boards:
2
Number of Rollers:
18
Body Material:
Nylon
Roller Material:
Rubber
Roller Bearings:
Brass Tube
Carrying Capacity:
20kg/44.1lb
Roller Diameter:
Approx. 19mm/0.7in
Wheel Diameter:
Approx. 100mm/3.9in
Axial Width:
Approx. 18mm/0.7in
Weight:
Approx.319g/11.3oz
Compatible:
Suitable for Robot Racing Wheel 14049
Package List:
1 x Omni Wheel 3 x Screw  :
Note:
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Подобни продукти в категория