• Ново
50 Пресни и прости Цветни Стикери Мода Деца, Тийнейджъри, Възрастни Цветя Етикети За Бутилки С Вода Лаптоп Телефон Китара Скейтборд Чайник Албум за Албуми, Водоусто?

50 Пресни и прости Цветни Стикери Мода Деца, Тийнейджъри, Възрастни Цветя Етикети За Бутилки С Вода Лаптоп Телефон Китара Скейтборд

Rating 
BGN 3.49

Сума
Налично за поръчка

?Брой? : 50 прясно и прости цветни стикери, един размер е около 1,5-3 инча 100% чисто нова, случайна доставка не, вие ще получите картината, която виждате на снимката. ?МАТЕРИАЛ ПРЕМИУМ-КЛАС? : Безопасен и нетоксичен, изработен от PVC винил.Всички винилови стикери за лаптопи са устойчиви на слънце и вода и дълго време запазват ярки цветове.Етикети лесно се нанася и отклеиваются без никакви остатъци. за многократна употреба. ?Персонализирани украса? : Стикери с цветя, подходящи за гладки повърхности, такива като вашия лаптоп, компютърна клавиатура, бутилка за вода, тампон за албуми, огледало, записная книга, списание, багаж, скейтборд, сноуборд, колело, китара, кола и т. "ЧУДЕСЕН ПОДАРЪК" : Децата от всички възрасти, момчета, момичета, юноши и възрастни може да се насладите на забавни стикери.Свеж и изчистен дизайн идеален за scrapbooking и създаване на бижута, които ще направят своите продукти по-уникални, а също така е подходящ като подарък!. ? Ние обещаваме : ? 100% гаранция за връщане на парите и живота безпроблемно сервизно обслужване.Ако не сте доволни, моля, не се колебайте да попитате в нашия отдел за следпродажбено обслужване, ние ще решим проблема възможно най-скоро.Добре дошли на закупуване!. ?Брой? : 50 прясно и прости цветни стикери, един размер е около 1,5-3 инча. 100% чисто нова, случайна доставка не, вие ще получите картината, която виждате на снимката. ?МАТЕРИАЛ ПРЕМИУМ-КЛАС? : Безопасен и нетоксичен, изработен от PVC винил.Всички винилови стикери за лаптопи са устойчиви на слънце и вода и дълго време запазват ярки цветове.Етикети лесно се нанася и отклеиваются без никакви остатъци. за многократна употреба. ?Персонализирани украса? : Стикери с цветя, подходящи за гладки повърхности, такива като вашия лаптоп, компютърна клавиатура, бутилка за вода, тампон за албуми, огледало, записная книга, списание, багаж, скейтборд, сноуборд, колело, китара, кола и т. "ЧУДЕСЕН ПОДАРЪК" : Децата от всички възрасти, момчета, момичета, юноши и възрастни може да се насладите на забавни стикери.Свеж и изчистен дизайн идеален за scrapbooking и създаване на бижута, които ще направят своите продукти по-уникални, а също така е подходящ като подарък!. ? Ние обещаваме : ? 100% гаранция за връщане на парите и живота безпроблемно сервизно обслужване.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория