• Ново
LOLStar 4th of July Lights, 3 Серии Червени, бели и Сини прозорци фенери с вендузата, захранван с батерии и функция таймер, Патриотични Звездни Светлини за украса на Четвърти юл?

LOLStar 4th of July Lights, 3 Серии Червени, бели и Сини прозорци фенери с вендузата, захранван с батерии и функция таймер,

Rating 
BGN 8.00

Сума
Налично за поръчка

【 Патриотични украса 】 : Вие ще получите тризвездни led светлини в прозорците, червени, бели и сини, за всеки с вендузиДиаметър на украшения във формата на звезда е 7,28 инча, а дължината на конеца е 18 инча.Нашите цветни звездички в американската тема идеални за декорация на 4 юли. 【Работи от батерии И функции на таймера 】 : Захранва от 3 батерии тип ААА (не са включени в комплекта), ниска консумация, много спокойно и сигурно.Отделението отделение с плетене на една кука и вендузата е направен от едно парче, което е удобно за адсорбция или закачено на прозорец.Нашето прозореца осветление има режими на постоянно включване и таймер, при включване на режим таймер, автоматично се активира функцията за синхронизиране с 6 часовник "включено" и 18 часовник "изключено" на ден. 【 Лесна употреба 】 : Нашите прозорци лампи 4 юли идват с вендузата и на една кука, които можете лесно да инсталирате на стъкло, врати, шкафове и т., а височината може да се регулира в съответствие с фиксирано положение.Преди монтаж се уверете, че търтей чиста, чрез добавяне на съответната вода, за да увеличат сцеплението. 【 Ръководство ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ на 】 : Тези алуминиева дограма, осветителни тела Четвърти юли може да се прилага върху всякаква гладка повърхност, като стъкло на прозорец, мрамор, хладилник или вратата.Но ако искате да ги ползвате на всякакви неравни повърхности, можете да използвате самозалепващи куки, които ние предлагаме, те ще се задържат по-здрава. 【Приложимите случаи 】 : алуминиева Дограма, осветителни тела 4 юли са подходящи както за вътрешно така и за външно оформяне, широко прилагани за Ден на памет, Ден на независимостта, Ден на труда, Ден на американското знаме, на Деня на ветераните и към Деня на изборите.Можете да украсите с тях най-желаните места, като например спални, прозорци, стени, врати, балкони, тераси, веранди, шкафове и т. 【 Патриотични украса 】 : Вие ще получите тризвездни led светлини в прозорците, червени, бели и сини, за всеки с вендузи.Диаметър на украшения във формата на звезда е 7,28 инча, а дължината на конеца е 18 инча.Нашите цветни звездички в американската тема идеални за декорация на 4 юли. 【Работи от батерии И функции на таймера 】 : Захранва от 3 батерии тип ААА (не са включени в комплекта), ниска консумация, много спокойно и сигурно.Отделението отделение с плетене на една кука и вендузата е направен от едно парче, което е удобно за адсорбция или закачено на прозорец.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория