• Ново
NiHome Адвент-Календар 2022 за Деца 24 Дни Коледен Календар за Обратно броене с 25ШТ Силиконови Кукольными Брелками За ключове Предлагат на Дядо Коледа, Снежен човек Лосо?

NiHome Адвент-Календар 2022 за Деца 24 Дни Коледен Календар за Обратно броене с 25ШТ Силиконови Кукольными Брелками За ключове

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Attom Tech е професионален производител на стоки за дома си, имаме професионален екип за изследвания и разработкиНашата мисия е да предоставим на нашите клиенти разнообразна гама от продукти, която е едновременно надеждна и практична, като направи всекидневния живот по-удобно.С нашия ангажимент за качество Attom Tech се стреми да се превърне в основен доставчик на стоки от първа необходимост за дома. ?【Набор от календари, коледни приключения】 Нашата подарък кутия от адвент-календар на 2022 година съдържа 25 малки подаръци, в това число и лосове, подарък кутия, коледна елха, снежен човек, Дядо Коледа и още много други, които очакват деца.Кукли, изпълнени в ярки цветове и са създадени за това, за да ги коледен дух.Идеален подарък за празника, който ще направи пътуването на вашето дете в обратното броене декември пълен весели изненади всеки ден. ?【Обратното броене коледни изненади】От 1 до 24 декември децата могат всеки ден да се отвори вратата към адвент-календар, а за всяка като кутията е очарователен ключодържател с кукла.Увеличете вълнението преди Коледа от "Адвент" до Коледа. за разлика от традиционния дизайн, децата определено се радвате на този нов адвент-календар, и те ще получат много забавно. ?【Творчески ключодържатели】 За Коледа ще имате 25 ключодържатели с красиви кукли.Освен това, можете да отворите капака на кутията, за да създаде миниатюрни коледни пейзажи или ги обесим на коледна елха.С толкова много различни ключодържатели вашето дете може да украсите почти всичко : ученически чанти, ключове, дрехи, куфари, портмонета за монети и т., Или може да ги сложи на масата, за декорация, за да привлече вниманието на приятелите. ?【Безопасен материал премиум-клас】 Сладки мини-играчки, изработени от пръстени за ключове от неръждаема стомана и висококачествен силиконов материал.Те са твърди, здрави, без мирис, по-безопасни, малки, леки, трайни, лесно да ги носите със себе си, и тяхното не е лесно выцвести или почивка.Всеки малък подарък в нашия календар за обратно броене Коледа за момичета е преминал тестове за сигурност и е безопасно за деца и възрастни.Вие и вашето семейство можете с увереност да се насладите на удоволствието от подаръци.Внимание : Не е подходящ за деца под 3 години. ?【Съдържанието на опаковката】Вие ще получите 25 очарователни кукли-ключодържатели, 1 комплект за коледната елха от филц и 1 красиво опаковани като подарък кутия.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория