• Ново
Коледни въжени Светлини PUHONG 100 метра, 720 led Ламповых фенери с дебелина 2 тел 1/2 инча [Водоустойчива и сертифицирани UL], Външни въжени фенери за Хелоуин, Коледа, Деня на ?

Коледни въжени Светлини PUHONG 100 метра, 720 led Ламповых фенери с дебелина 2 тел 1/2 инча [Водоустойчива и сертифицирани

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

✔️【Супер ярки 100-подножието led въжени линии, светлини】 Уличен коледен въжето лампа PUHONG е покрит с прозрачен и дебелото кръгла тръба от PVC, което осигурява пълно покритие на 360 ° 720 led въжени светлини, по-ярки от традиционните лампи с нажежаема жичка, създават ярък и спокойна атмосфера за провеждане на събития на закрито и на открито. ✔️【Сертифициран UL Safe и сменяем 】 Тази 100-фута led въжето лампа търговски клас с адаптер, сертифициран UL, безопасно за човека. и те споделят, могат да бъдат свързани 2-4 комплекти заедно.Снабден с инструменти за монтаж скоби за фиксиране led въжени тела, когато те подвешиваются към тавана или обвиваются около дървета и колони, което ги прави по-надеждни. ✔️ 【Здрав и водоустойчив 】 Тези led въжени светлини са направени от водоустойчив PVC (която добре предпазва светлини), много трайни и устойчиви на висока температура, защита от uv, че удължава живота.С водонепроницаемостью IP65, подходящи за вътрешни и външни декорации. (Забележка : все още Мъниче не е водоустойчива). ✔️【Широко се използва 】 чудесно за празнична декорация, такива като Хелоуин, Коледа, парти, сватба.И е идеален за ежедневна употреба, например, в кабинета, в спалнята, тавани, стени, фонов осветление и т.Ако се мотае led въже по палубата на басейна, разгъната на един навес или в други места, които желаете, това ще добави атмосфера на празника на всекидневния живот. ✔️ 【Гаранция за удовлетвореност】 Ако по някаква причина не сте доволни от тези на фенера, моля, уведомете ни, и нашият отдел за поддръжка на клиенти ще ви помогне. ✔️【Супер ярки 100-подножието led въжени линии, светлини】 Уличен коледен въжето лампа PUHONG е покрит с прозрачен и дебелото кръгла тръба от PVC, което осигурява пълно покритие на 360 °. 720 led въжени светлини, по-ярки от традиционните лампи с нажежаема жичка, създават ярък и спокойна атмосфера за провеждане на събития на закрито и на открито. ✔️【Сертифициран UL Safe и сменяем 】 Тази 100-фута led въжето лампа търговски клас с адаптер, сертифициран UL, безопасно за човека. и те споделят, могат да бъдат свързани 2-4 комплекти заедно.Снабден с инструменти за монтаж скоби за фиксиране led въжени тела, когато те подвешиваются към тавана или обвиваются около дървета и колони, което ги прави по-надеждни. ✔️ 【Здрав и водоустойчив 】 Тези led въжени светлини са направени от водоустойчив PVC (която добре предпазва светлини), много трайни и устойчиви на висока температура, защита от uv, че удължава живота.С водонепроницаемостью IP65, подходящи за вътрешни и външни декорации. (Забележка : все още Мъниче не е водоустойчива). ✔️【Широко се използва 】 чудесно за празнична декорация, такива като Хелоуин, Коледа, парти, сватба.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория