• Ново
SuanlaTDS 10 бр. Етикети на Плочки, Кристални Етикети на Плочки, Подвижни Стикери за Стена, за Баня, Кухня, с Капак, Водоустойчива Стикер, Стенни Картини, Декорации за Спал?

SuanlaTDS 10 бр. Етикети на Плочки, Кристални Етикети на Плочки, Подвижни Стикери за Стена, за Баня, Кухня, с Капак, Водоустойчива

Rating 
BGN 45.73

Сума
Налично за поръчка

✅【Опаковка и размер】 10 бр, 3,94 х 3,94 инча (10 х 10 см).По-добре ще задоволи вашите нужди в плитках с различни размери.Тези етикети върху плочките ще придадат на вашето пространство съвсем нов вид, само за няколко минути на действителното нанасяне!. ✅【Висококачествени материали】 Избрания входящ екологично чист винил материал, нежен и приятен на допир, лесно се премахват, без да остави следи.Могат да се прилагат върху всяка гладка и чиста повърхност, като керамика, дърво, стъкло, порцелан или камък, може да се движите и няма да навреди на повърхността.Когато можете да сложите в него, вие ще си помислите, че това е идеалната нещо, материал и вискозитет много по-добре, отколкото повечето марки, фигура ясен и красив. ✅【Как да използвате】 Лесна инсталация, почистване, забършете стена, премахване на лепило, нанесете го на чиста, плоска повърхност, избършете с влажна кърпа, цветът не выцветет с течение на времето, икономичен и практичен. ✅【Функция】 Той е водоустойчив и маслостойкий, устойчив на надраскване, хлъзгане, корозия, силна адхезия и различни фигури.Можете да украсите вашия дом, апартамент, офис и други места за различните модели в зависимост от вашите собствени предпочитания.С помощта на изящни модели, множеството възможности и на безплатни diy можете да си украсяват на вашето пространство, което е много хубаво и евтино, полюбилось обществото. ✅【Внимателно обслужване】 Ние се стремим към това, да ви е добър опит за пазаруване.Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, свържете се с нас по електронната поща.Ние ще ви служи с цялото си сърце. ✅【Опаковка и размер】 10 бр., 3,94 х 3,94 инча (10 х 10 см).По-добре ще задоволи вашите нужди в плитках с различни размери.Тези етикети върху плочките ще придадат на вашето пространство съвсем нов вид, само за няколко минути на действителното нанасяне!. ✅【Висококачествени материали】 Избрания входящ екологично чист винил материал, нежен и приятен на допир, лесно се премахват, без да остави следи.Могат да се прилагат върху всяка гладка и чиста повърхност, като керамика, дърво, стъкло, порцелан или камък, може да се движите и няма да навреди на повърхността.Когато можете да сложите в него, вие ще си помислите, че това е идеалната нещо, материал и вискозитет много по-добре, отколкото повечето марки, фигура ясен и красив. ✅【Как да използвате】 Лесна инсталация, почистване, забършете стена, премахване на лепило, нанесете го на чиста, плоска повърхност, избършете с влажна кърпа, цветът не выцветет с течение на времето, икономичен и практичен. ✅【Функция】 Той е водоустойчив и маслостойкий, устойчив на надраскване, хлъзгане, корозия, силна адхезия и различни фигури.Можете да украсите вашия дом, апартамент, офис и други места за различните модели в зависимост от вашите собствени предпочитания.С помощта на изящни модели, множеството възможности и на безплатни diy можете да си украсяват на вашето пространство, което е много хубаво и евтино, полюбилось обществото.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория