• Ново
2 Броя Тактическа нашивка с флага на САЩ, американския флаг на САЩ Сащ, обикновени и обратно ленти с емблемата на Военна форма (кафява кал - 2 опаковки обратното)

2 Броя Тактическа нашивка с флага на САЩ, американския флаг на САЩ Сащ, обикновени и обратно ленти с емблемата на Военна форма

Rating 
BGN 3.59

Сума
Налично за поръчка

Вие ще получите : 2 бр ивици с флага на САЩ и 2 бр. Размер : 2 "x 3".Облицовка с куки и вериги за пришивания или лесно закрепване към тактически рюкзакам, кепкам, седалище уборам, курткам, брюкам, екипировка и т. на 100% бродерия, благородна нашивка с флага на сащ и подробна бродерия.Издръжлив, устойчив, Безопасен и нетоксичен.Може да се използва с главни букви Condor, Rapid Domination, Rothco и други оператори /изпълнители. перфектното бижу за активна почивка, или просто за вашия коллекционного хоби.Вие ще получите : 2 бр. ивици с флага на САЩ и 2 бр. Размер : 2 "x 3".Облицовка с куки и вериги за пришивания или лесно закрепване към тактически рюкзакам, кепкам, седалище уборам, курткам, брюкам, екипировка и т. на 100% бродерия, благородна нашивка с флага на сащ и подробна бродерия.Издръжлив, устойчив, Безопасен и нетоксичен.Може да се използва с главни букви Condor, Rapid Domination, Rothco и други оператори /изпълнители. перфектното бижу за активна почивка, или просто за вашия коллекционного хоби.Облицовка с плетене на една кука и линия за закрепване на военна тактическа униформа приглушенного цвят, екипировка, курткам, джинсам, жилетам, кепкам, седалище уборам, раница, комплект, чанта и т.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория