• Ново
Пуговица F & G 14шт Комбинация от два материала, Набор от бутони за блейзър с опашка за шивашки палта, Костюми, Блейзеров с Размер 21 мм и 15 мм (gold + бял)

Пуговица F & G 14шт Комбинация от два материала, Набор от бутони за блейзър с опашка за шивашки палта, Костюми, Блейзеров

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

✅ Информация за материала : Цялата бутон е изработена от висококачествена сплав с използването на екологично чиста смола, на целия материал и процес отговарят на екологичните изисквания ✅ Технологията на процеса : Тези висококачествени метални копчета, изработени по метода на леене под налягане от едно парче и с помощта на галванични покрития, защита на околната среда.Най-накрая, за залепване копчета на детайли от смола е била използвана ръчна работа. ✅ Информация за размер : Размер на метални шивашката копчета е около 21 мм (голяма пуговица) и 15 мм (по-малката пуговица). ✅ - Добри Сменяеми бутони за обновяване на вашия любим човек блейзър, костюм или други дрехи. ✅ Информация за опаковката : Общо 14 броя в екологично чиста прозрачна пластмасова кутия (6 парчета, диаметър 21 мм и 8 броя с диаметър 15 мм). ✅ Широк спектър на приложение : Тази метална пуговица оригиналния дизайн за шиене може да се прилага към различни дрехи, като блейзър, вълнен пуловер и така нататък, е подходящ за жени, мъже, тийнейджъри и възрастни. ✅ За да ви спести време: имаме различни видове бутони, които можете да изберете от нашия магазин. ✅ Информация за материала : Цялата бутон е изработена от висококачествена сплав с използването на екологично чиста смола, на целия материал и процес отговарят на екологичните изисквания. ✅ Технологията на процеса : Тези висококачествени метални копчета, изработени по метода на леене под налягане от едно парче и с помощта на галванични покрития, защита на околната среда.Най-накрая, за залепване копчета на детайли от смола е била използвана ръчна работа. ✅ Информация за размер : Размер на метални шивашката копчета е около 21 мм (голяма пуговица) и 15 мм (по-малката пуговица). ✅ - Добри Сменяеми бутони за обновяване на вашия любим човек блейзър, костюм или други дрехи. ✅ Информация за опаковката : Общо 14 броя в екологично чиста прозрачна пластмасова кутия (6 парчета, диаметър 21 мм и 8 броя с диаметър 15 мм). ✅ Широк спектър на приложение : Тази метална пуговица оригиналния дизайн за шиене може да се прилага към различни дрехи, като блейзър, вълнен пуловер и така нататък, е подходящ за жени, мъже, тийнейджъри и възрастни. ✅ За да ви спести време: имаме различни видове бутони, които можете да изберете от нашия магазин.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория