• Ново
Ленти с бродерия под формата на Кексчета, 30 бр. Сладки, Ленти за Шиене Направи си сам за Момичета, Цветни Железни Ивици за Детски Дрехи, Якета, Чанти

Ленти с бродерия под формата на Кексчета, 30 бр. Сладки, Ленти за Шиене Направи си сам за Момичета, Цветни

Rating 
BGN 4.00

Сума
Налично за поръчка

Мекият материал : Висококачествена полиестерна коприна конци + нетъкан текстил + полиэфирное влакна, термоплавкий лепило на обратната странаЛесно се поставя и сшивается, подходящ за дрехи от всякакви материали.Се използва Широко и е подходящ за diy : Тази нашивка с бродерия е подходящ за дрехи, раници, дрехи, пердета и т. Вие искате да украсите плат изискана индивидуалност, за да повиши интереса към живота украса за дома.Бродирана ютия на заплатке : Ютия за кифли на заплатках, състоящ се от 30 броя, 30 скъп етикети с различна форма и размер на кръпката.Можете да го шият дрехи-раница за вас или вашата дъщеря.Указания за употреба : може да инсулт или шият (моля, вижте Описанието за повече информация).За специални обекти, които изискват дълъг период на употреба (като например одеяла и завеси), ефективен метод за трайно поставяне е проглаживание кръпки, а след това на котва няколко бода.Размер : Няколко размера, подходящи за детски училищни чанти, дрехи и шапки с различни размери.Иновативен дизайн направи си САМ прави живота по-забавен.Мекият материал : Висококачествена полиестерна коприна конци + нетъкан текстил + полиэфирное влакна, термоплавкий лепило на обратната страна.Лесно се поставя и сшивается, подходящ за дрехи от всякакви материали.Се използва Широко и е подходящ за diy : Тази нашивка с бродерия е подходящ за дрехи, раници, дрехи, пердета и т. Вие искате да украсите плат изискана индивидуалност, за да повиши интереса към живота украса за дома.Бродирана ютия на заплатке : Ютия за кифли на заплатках, състоящ се от 30 броя, 30 скъп етикети с различна форма и размер на кръпката.Можете да го шият дрехи-раница за вас или вашата дъщеря.Указания за употреба : може да инсулт или шият (моля, вижте Описанието за повече информация).За специални обекти, които изискват дълъг период на употреба (като например одеяла и завеси), ефективен метод за трайно поставяне е проглаживание кръпки, а след това на котва няколко бода.Размер : Няколко размера, подходящи за детски училищни чанти, дрехи и шапки с различни размери.Иновативен дизайн направи си САМ прави живота по-забавен.Спецификация : Гладене : Напълно се покрива с ютия с максимално налягане и леко прижимайте му в продължение на повече от 20 секунди.На върха на ютията може да бъде няколко пъти прогладить плат по края.

Всичко за продукта

Ironing:
Cover the iron completely with the subsidy pressure and press it with a small for about 20 seconds. The tip of the iron can be used to iron a few times along the edge of the cloth.
Position:
Place sweet Cupcake patches for kids the on the position where you want to iron.
Color:
see picture.
Material:
polyester silk thread + non-woven fabric + polyester fiber, hot melt glue on the back.
Temperature:
set the temperature of the iron to the cotton position.
Ironing / Sewing.:
Worry about the clothes falling off after washing, you can re-attach the edge stitches to reinforce.:
Reinforcement:
Turn the clothes upside down, and iron them again with an iron to fix them.
Package Included:
30 Pieces Cupcake Embroidered Patches.
Preparation:
Our embroidered patches (with hot melt adhesive on the back), clothes (or whatever you want), electric iron, a clean cloth or towel.
Instruction:
.
Cover:
Cover the cute patches with a clean cloth or towel to prevent the iron from scalding the sweet flower patches.
Note:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item:
When ironing, the temperature of the electric iron is high, please pay attention to safety and keep from children:
Sweater/leather/net yarn and other fabrics with uneven surfaces, it is recommended to use sewing methods:
During the ironing process, please do not get any water on the clothes and iron . Otherwise it will affect the ironing effect:

Подобни продукти в категория