• Ново
uxcell Sew Огледала, Акрилни Кристали и Огледални Неправилна форма, Мъниста за костюмирани Чанти, Декорации на дрехи, 50 бр. (39,5x18,3 мм, злато)

uxcell Sew Огледала, Акрилни Кристали и Огледални Неправилна форма, Мъниста за костюмирани Чанти, Декорации на дрехи, 50

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

[Че получавате] - получавате 50 бр slr продукти с неправилна форма с размери 39,5 мм x 18,3 mm /1,56 "x 0,72" (Д * Ш). Достатъчно за ежедневна употреба.Различни цветове и отразяващи ефекти могат да се появят при различно осветление и от различни ъгли. [Неща] - е Изработен от акрил материал, по-здрав от стъклото му е лесно да се раздели, тя е здрава и лесна за почистване.Благодарение на зеркальному ефект при отразяването изглежда страхотно и ефективно засилва привлекателността на вашите проекти направи си САМ". [Пришиваем огледала] - Във всеки огледалото има 2-4 дупки за пришивания в съответствие с вашите нужди.Също така е възможно да бъдат залепени с лепило, тъй като тыльные страна са плоски.Въпреки това шиене се получава по-твърда, отколкото приклеивание лепило, особено за някои уникални тъкани.На повърхността На всеки огледала разполага с защитно фолио, предотвращающая появата на драскотини и замърсяване. Преди да нанесете, моля, махнете защитното фолио. [Широко приложение] - Обикновено се използва за украса на дрехи, обувки, чанти, шапки и т., а също така и за направата на декорации за дома.Например, прилагани в сумочках, чанти през рамо, вечерни рокли, костюми, обувки, декоративни регулируемо окачване със собствените си ръце и много други. [Забележка] - Препоръчва се да не докосвате химически продукти, които съдържат силна киселина, луга, топлина и т., за да се избегне реакция или окисляване, което води до почернению, избледняване и други проблеми. [Че получавате] - получавате 50 бр. slr продукти с неправилна форма с размери 39,5 мм x 18,3 mm /1,56 "x 0,72" (Д * Ш). Достатъчно за ежедневна употреба.Различни цветове и отразяващи ефекти могат да се появят при различно осветление и от различни ъгли. [Неща] - е Изработен от акрил материал, по-здрав от стъклото му е лесно да се раздели, тя е здрава и лесна за почистване.Благодарение на зеркальному ефект при отразяването изглежда страхотно и ефективно засилва привлекателността на вашите проекти направи си САМ". [Пришиваем огледала] - Във всеки огледалото има 2-4 дупки за пришивания в съответствие с вашите нужди.Също така е възможно да бъдат залепени с лепило, тъй като тыльные страна са плоски.Въпреки това шиене се получава по-твърда, отколкото приклеивание лепило, особено за някои уникални тъкани.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория