• Ново
Swpeet 80 Комплекти, 4 Цвята, Правоъгълен Метален цип от сплав, ремонт долната част на винта, Подмяна на Ассортиментного набор от Отвертки, Прислужници в края на мълния, ?

Swpeet 80 Комплекти, 4 Цвята, Правоъгълен Метален цип от сплав, ремонт долната част на винта, Подмяна на Ассортиментного

Rating 
BGN 6.93

Сума
Налично за поръчка

? Че получавате В този комплект вие ще получите 80 комплекти правоъгълна метална цип от сплав 4 цвята и шуруп с отвертка в асортимент, включително и златни 20 групи от краищата на кабел-джоб с железен шурупом; 20 Сребърни комплекти за сметка на кабела-джоб с железен шурупом; бронзови 20 групи от краищата на кабел-джоб с железен шурупом; Пистолетно-черни 20 групи от краищата на кабел-джоб с железен шурупом.Също така идва с отвертка 1бр, която може да отговори на всички ваши нужди в производството на своите ръце. ? Високо качество - Изработени от висококачествена сплав, гладка повърхност и приятно усещане на допир, без чеп по краищата, здрав, не е лесно да избледнява, може да се използва в продължение на дълго време.Те са идеални за цип. ? Идва с винтове - В задната част на застежек-скоби има 1 дупка, привеждане в дупки с дупки, точковидни дефекти удари в мястото, което искате да декорирате, използвайте винтове, за да мине през отвора и затегнете, като всичко е готово, лек и красив ефект на декорации за всякакви вашите предмети. ? Силни, здрави и добре изглеждат - Те са трайни, гладки и много стилно изглеждат.Най-невероятно нещо, по мое мнение, трябва да е удобството, е това, че в комплекта влиза също малка отвертка, както правят в много други магазини за бродерия. те струват парите, и вие със сигурност ще поръчам отново. ? Лесен за използване Поставете винт в дупката запушалка, и завъртете, за да го регистрира. лесен и удобен за работа.Подходящ за ремонт на палта, сака, дънки, поли и панталони, багаж, раници, портмонета, улични палатки, морски брезент, яки, колани и т. Краищата на кабел с цип. ? Swpeet 80 комплекти, 4 цвята, с правоъгълна метална втулка за цип и винт Ремонт на дъно, подмяна на ассортиментного комплект с отвертками, прислужници за застежек-мълния, прислужници за хвостового скоба, смяна на накрайници за багаж чанта ? ЗАЩО да изберете НАС? ? 1, високо качество ? е Изработена от висококачествена сплав, добре изработен и надеждни -гладка повърхност и приятно усещане за докосване, без чеп по краищата. ? 2, Многократно използване на ? Тези цип са идеални за ежедневна употреба, а също е добър избор за занаяти собствените си ръце, като чанти с цип отдолу, производство на чанти със собствените си ръце и т.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория