• Ново
RYKOMO 15 Комплекти 1,5-Инчов Страничните подвижни пряжек Пластмасови Скоби 30 БР Трехгранные Водачи, Тежкотоварни Double Регулируема Пластмасова Обтегач, Без Шевни Смяна ?

RYKOMO 15 Комплекти 1,5-Инчов Страничните подвижни пряжек Пластмасови Скоби 30 БР Трехгранные Водачи, Тежкотоварни Double

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Обтегач за каишкаЗакопчалката на колана.Опаковка : опаковката съдържа 15 бр пряжек за каишка и 30 бр трехгранных ръководства.Страничните скоби могат да се комбинират с предпазител tri-glide, това е достатъчно за много занаяти. Хонорар tri-glide може да се регулира, той помага за заключване на колана по-надеждно.Бързо отстегивание отстрани, здрава ключалката има дизайн с двойно регулиране, нейлоновую лямку раница, която трябва да се замени, може лесно да се замени, продев си през дупките в зажиме tri glide slide, и раницата, без да пришивания свободно регулируеми и сигурно се задържа с помощта на две прорезей от двете страни. 1,5-инчов ключалката : пластмасови катарами със странично закрепване са с дължина около 2,87 инча (73 мм), на ширина около 1,69 инча (43 мм) и вътрешен диаметър от около 1,5 инча (38 мм). за колан ширина 1. Качествени материал : Пластмасови скоби за пряжек са изработени от висококачествена пластмаса POM военни клас с максимална якост на опън 150-160 килограма, които са много надеждни и трайни, държат и опъване, не е крехък и не е толкова тънък, с чисти ръбове, отговарят на изискванията на тежки условия на работа.Широко приложение : работа на смени ключалката за раница, изработена от висококачествени материали, може да отговори на нуждите на ежедневните раници и тежки сменяеми пряжек, тези парашютные черни катарами са идеални за много проекти направи си САМ, като багажното прашка, колан за раница, нашийник на домашен любимец, колани за закрепване на товара и паракорда, колан, крепежный колан, аксесоари за спорт на открито и т., Обтегач за каишка.Закопчалката на колана.Опаковка : опаковката съдържа 15 бр пряжек за каишка и 30 бр трехгранных ръководства.Страничните скоби могат да се комбинират с предпазител tri-glide, това е достатъчно за много занаяти. Хонорар tri-glide може да се регулира, той помага за заключване на колана по-надеждно.Бързо отстегивание отстрани, здрава ключалката има дизайн с двойно регулиране, нейлоновую лямку раница, която трябва да се замени, може лесно да се замени, продев си през дупките в зажиме tri glide slide, и раницата, без да пришивания свободно регулируеми и сигурно се задържа с помощта на две прорезей от двете страни. 1,5-инчов ключалката : пластмасови катарами със странично закрепване са с дължина около 2,87 инча (73 мм), на ширина около 1,69 инча (43 мм) и вътрешен диаметър от около 1,5 инча (38 мм). за колан ширина 1. Качествени материал : Пластмасови скоби за пряжек са изработени от висококачествена пластмаса POM военни клас с максимална якост на опън 150-160 килограма, които са много надеждни и трайни, държат и опъване, не е крехък и не е толкова тънък, с чисти ръбове, отговарят на изискванията на тежки условия на работа.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория