• Ново
A-ONE Опаковка от 2 теми - Апликация във формата на щит Голдън гейт Киев + Бродерия Хартата на Украйна, Нашивка с тематична туристическа атракция, Сувенирни нашивка за ?

A-ONE Опаковка от 2 теми - Апликация във формата на щит Голдън гейт Киев + Бродерия Хартата на Украйна, Нашивка с тематична

Rating 
BGN 7.00

Сума
Налично за поръчка

➤КОЛИЧЕСТВО : 1 БР Нашивка с щит "Голдън гейт в Киев" (2,5x3,1 инча) и 1 бр. Апликация с флага на Украйна (3x2 инча). ➤ НАБОР от ЦЕЛИ И ЗНАМЕНА на СТРАНАТА : най-добрата комбинация ръководство и хартата на страната.Идеален подарък за запознанства с вашата страна на други хора, което прави този подарък не само деликатен, но и полезен.Лесно за запомняне характеристики на различни страни с помощта на изображения, за бродиране. ➤ ВЫСОКОПРОЧНЫЕ ЛЕНТИ С бродерия на ЖЕЛЯЗО И стикери : деликатен приятелка и шиене, прекрасни детайли ярки цветове.Всеки пластир има по-здрава и самозалепваща самозалепваща лента на гърба, позволяваща на различните области на приложение : 1. Залепете върху някоя равна повърхност, например телефон или лаптоп.Преводи желязо или пришивание към тъканите. ➤ ПРЕКРАСНА ТВОРЧЕСКА ОБСТАНОВКА : Golden gate - един от портата, принадлежащи на древния Киев стената, построена през 11 век.Това е една от 3 развойна дейност, начело с мъдрец Ярослав.Един ден той е бил повреден от монголската армия, и най-накрая починен до 1982 година. ➤ Лесно се ПОСТАВЯ И гладится НАВСЯКЪДЕ : ленти са идеални за чанти, сака, шапки, униформи, костюми, ризи, вратовръзки, раници, шапки, военни униформи и други тъкани!. ➤КОЛИЧЕСТВО : 1 БР. Нашивка с щит "Голдън гейт в Киев" (2,5x3,1 инча) и 1 бр. Апликация с флага на Украйна (3x2 инча). ➤ НАБОР от ЦЕЛИ И ЗНАМЕНА на СТРАНАТА : най-добрата комбинация ръководство и хартата на страната.Идеален подарък за запознанства с вашата страна на други хора, което прави този подарък не само деликатен, но и полезен.Лесно за запомняне характеристики на различни страни с помощта на изображения, за бродиране. ➤ ВЫСОКОПРОЧНЫЕ ЛЕНТИ С бродерия на ЖЕЛЯЗО И стикери : деликатен приятелка и шиене, прекрасни детайли ярки цветове.Всеки пластир има по-здрава и самозалепваща самозалепваща лента на гърба, позволяваща на различните области на приложение : 1. Залепете върху някоя равна повърхност, например телефон или лаптоп.Преводи желязо или пришивание към тъканите. ➤ ПРЕКРАСНА ТВОРЧЕСКА ОБСТАНОВКА : Golden gate - един от портата, принадлежащи на древния Киев стената, построена през 11 век.Това е една от 3 развойна дейност, начело с мъдрец Ярослав.Един ден той е бил повреден от монголската армия, и най-накрая починен до 1982 година.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория