• Ново
90-Градусная Двухполосная Линия за капитониране, Универсална Линия за Шиене, Линия За рязане на плат, Акрилова Линия-Шаблон за Капитониране, Триъгълни Линия за капи?

90-Градусная Двухполосная Линия за капитониране, Универсална Линия за Шиене, Линия За рязане на плат, Акрилова Линия-Шаблон

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

?【90-градусная двухполосная състав за одеяла】 на Разположение четири размера (6 инча, 8 инча, 10 инча, 18 инча)Двухполосная състав на 90° - една от продуктовата линия полосовых линии, предназначени за бързо и лесно рязане на полуквадратичных триъгълници, триъгълници четвърт на квадрата, триъгълника под ъгъл 90 °, трапеций и много други от ленти с ширина 2½ инча. ?【Висококачествена акрилна линия】Триъгълна линия за капитониране е направена от висококачествен акрил.Да ви е много лесно да се обърне внимание на тенденция на намаляване.На линия, специално разработена за разкрой на юрган.Това е професионален инструмент за шиене и за разкрой прекрасни и уникални съшива одеяла. ?【Лесна употреба】 Използвайте пряка страна на тази двойна линия за нарязване на ивици с диаметър 1 ½ инча и 2 ½ инча или използвайте готови заготовки, които са за продажба.Шият тези ивици заедно, за да се получи набор от ленти с ширина 4 ½ инча.Завъртете скалата, за да изрежете няколко фигури с дължина 4 инча.Едновременно могат да бъдат нарязани няколко слоя. ?【Универсална шевна линия】Шаблон за изрязване на юрган подходящ за изрязване на геометрични парчета плат.този удобен инструмент - две продуктова в една!Използвайте прав ръб за създаване на двойни ивици с размер 1 1/2 "2 1/2" (4 1/2 на сглобени).Използвайте другата страна на линия, за да направи три триъгълника под ъгъл 90 градуса (завършен 6 инча). ?【Идеални подаръци за начинаещи квилтера】 е Страхотно за любителите на шевни одеяла.Тази задача за разкрой наистина променя правилата на играта, когато става дума за разкрой на тъкани за разкрой на юрган.Това е идеален подарък за начинаещи квилтера. ?【90-градусная двухполосная състав за одеяла】 на Разположение четири размера (6 инча, 8 инча, 10 инча, 18 инча).Двухполосная състав на 90° - една от продуктовата линия полосовых линии, предназначени за бързо и лесно рязане на полуквадратичных триъгълници, триъгълници четвърт на квадрата, триъгълника под ъгъл 90 °, трапеций и много други от ленти с ширина 2½ инча. ?【Висококачествена акрилна линия】Триъгълна линия за капитониране е направена от висококачествен акрил.Да ви е много лесно да се обърне внимание на тенденция на намаляване.На линия, специално разработена за разкрой на юрган.Това е професионален инструмент за шиене и за разкрой прекрасни и уникални съшива одеяла. ?【Лесна употреба】 Използвайте пряка страна на тази двойна линия за нарязване на ивици с диаметър 1 ½ инча и 2 ½ инча или използвайте готови заготовки, които са за продажба.Шият тези ивици заедно, за да се получи набор от ленти с ширина 4 ½ инча.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория