• Ново
Неоново зелен винил с теплопередачей HTV в комплекта: 13 x 12 x 10 неоново зелено желязо върху винил за тениски, неоново зелено винил с теплопередачей за рязане, Силуэтна?

Неоново зелен винил с теплопередачей HTV в комплекта: 13 x 12 x 10 неоново зелено желязо върху винил за тениски, неоново зелено

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Желязо върху винил 【Се реже ЛЕСНО пропалывается и се пренася】 Теплопередающий винил ПУ neon green HTV лъскав с добри характеристики приложение за рязане, така че лесно можете да го нарежете и плевелите необходимите чертежи.Неоново зелен винил лист HTV е чувствителен към температура и налягане, което позволява лесно да се пренасят топлина на всяка тениска.Нашият неоново зелено HTV - това е СТУДЕНА кора. 【Матиран материал ПРЕМИУМ-клас】 Нашето неоново-зелено желязо от полиуретан премиум-клас на винил с размери 12 x 10 инча лесно и удобно, нарязани на художествени рисунки с различен размер, знаци или букви.Нашият флуоресцентно зелено теплопередающий винил е съвместим за употреба с машини Cricut Expression, Разгледайте Air 1 & 2 и Silhouette Cameo. 【ОТЛИЧНА лепливост и машинно пране】 За разлика от друг неоново зелен винил HTV с выцветанием, отслаиванием и напукани.Нашите флуоресцентно зелено винилови листове htv доста лепкава, те могат лесно да се придържат към тъканите и добре поддържани при пране.Вашите модели запазват същия цвят дори и след многократни цикли на пране. 【Опазване на околната среда и ШИРОКОТО ИЗПОЛЗВАНЕ на】 Вашата тениска, чанта, спортни облекла, престилки, шапка и възглавници, в които се използва нашето винилови настилки на iron on, ще отпусне от тълпата. нашият неоново розово винил комплект htv подходящ за спортни етажа на тъкани, памук, полиестер и смеси памук, кожа, ликра / ликра, текстил и т., Нашите материали са сертифицирани от SGS като екологично чисти и безопасни за чорап. 【ПЕРСОНАЛИЗИРАН подарък】 Добър избор за подарък за рожден ден, Коледа и годишнини на вашето семейство или за любим човек.Никога не е рано да се пристъпи към създаването на красиви и персонализирани подаръци за вашите приятели и семейство, които те ще обичам и ценя.Приложеното ръководство за експлоатация на винил с теплопередачей неоново зелено - отлична покупка за начинаещи в htv.Ако не сте доволни теплопередающий винил, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Лесно прорезается край до край.Лесно се отсеят Малки рисунки.Поставете с голям адхезия;.Подходяща дебелина.Почистете от кожата, без остатък.Няма обесцвечиваний.ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА HTV ОТ ПОЛИУРЕТАНОВА МАТЕРИАЛ HTV : . Не губете време на резитба и плевене на други винилови листове ниско качество htv.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория