• Ново
900 г /31,75 унция Пълнеж от Полиестерни влакна Премиум-клас, Бяла Натъпкване с висока Еластичност, Пълнител От Набивного влакна, Играчки, Възглавници, Пълнител за кукл?

900 г /31,75 унция Пълнеж от Полиестерни влакна Премиум-клас, Бяла Натъпкване с висока Еластичност, Пълнител От Набивного

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

【Висококачествен плат】 900 г / 31,75 унция (6 опаковки, 150 г / 4,59 грама в опаковка) бял пълнеж от полиестерни влакна премиум-клас, мек на допир, всеки производствен процес е много деликатен, лек и чист, плюшени играчки, пълни с тази перо пълнеж от высокоэластичного пълнител, много добре държи форматаБлагодарение на подобрена опаковка нашите продукти ще бъдат разделени на шест малки опаковки за единна опаковки.Благодаря ви за вашето разбиране. 【Висока степен на гъвкавост】 Пълнеж от полиестерни влакна е много мека и еластична, може да запази своята форма и твърдост при натиск, пълнител от fiberfill бързо се връща към първоначалната си форма след деформация, му е лесно агломерировать, той сверхпрочный и устойчив, подходящ за пълнеж със собствените си ръце. 【Висока плътност】 пълнеж от полиестерни влакна могат да се перат на пишеща машина в щадящем режим с топла вода, запазва целостта на набивки от fiberfill след многократни машина мие.Изсушете на въздух или на слаб огън.Влакно може да се движи по време на пране, леко масажирайте продукт с върховете на пръстите си, за да си върне влакна на място. 【Комфорт и равномерно топлината】 Вътрешната част на пълнител компактен, има по-голямо пространство за влакна и равномерно разпределение на топлината, която осигурява най-доброто задържане на топлината и благоприятни ефекти.Плънка от дишаща и пухкави, го запазва сухо.Продуктът е опакован в компрессионный чанта.Когато отворите опаковката, може би все още ще трябва да почака известно време, за да възстанови мекотата и пушистость. 【Широко приложение】 Нашето бяло полиэфирное влакна има широка гама от приложения, които можете да използвате за направата на кукли със собствените си ръце, пълнене на възглавници, плюшени играчки, възглавници за гърба, контакти за домашни любимци, памучни одеала, декорация на дома и други проекти, изискващи попълване на фибри. Забележка : по-подходящ за запълване на малки площи.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория