• Ново
FAVOMOTO 3 Серии Конци За бродерия, машина за предварителна ликвидация, Направи си сам, Карфиол и Многоцветен, Разнообразни Шпулька, Преносима, Коприна, Боядисана, за ра?

FAVOMOTO 3 Серии Конци За бродерия, машина за предварителна ликвидация, Направи си сам, Карфиол и Многоцветен, Разнообразни

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Конци за шивашката машина : Изработени от безопасен материал, изящна изработка осигурява практичност и дълготрайностПрежди за ръчно шиене : Материал е безопасен и се отличава с устойчивост на износване и удобството при продължително използване.Конци за шевни машини : Компактен размер и ниско тегло, те няма да отнеме много място.Цвят на конец : Той е лесен за дизайн, но е много практичен за използване, което ви осигурява по-голямо удобство.Конци с коробочкой : ярък цвят, пълен с блясък, не изчезват, трайни, гладки на допир, без статично електричество.Конци за шивашката машина : Изработени от безопасен материал, изящна изработка осигурява практичност и дълготрайност.Прежди за ръчно шиене : Материал е безопасен и се отличава с устойчивост на износване и удобството при продължително използване.Конци за шевни машини : Компактен размер и ниско тегло, те няма да отнеме много място.Цвят на конец : Той е лесен за дизайн, но е много практичен за използване, което ви осигурява по-голямо удобство.Конци с коробочкой : ярък цвят, пълен с блясък, не изчезват, трайни, гладки на допир, без статично електричество.Списък на пакетите 108 x ротационни направления 3 x Калъф за съхранение Функции - Защитна кутия не пропуска конци и нейната лесно да се намери в калъф за шпульки. - Приложимо асортимент от шевни машинни конци за дрехи, промишлени, домашен текстил и други нужди. - Компактен размер и ниско тегло, той не ще отнеме много място за стегания с конец. -Материал : Коприна конец, макара за шевни машини ABS-е Предназначена за шиене и украса прежди с различни цветове, изделия ръчна изработка, дрехи и така нататък с кутията. - Изработена от материали ABS и swing thread, че е практична и здрава цветен конец.Информация за стоки Калъф за конци за бобин Тези конци за шевни машини са идеални за домашна употреба, изработени от материали за КОМПЮТРИ и завъртане на конци фина работа, силни и издръжливи. дизайн на конци за бобин в опаковка помага за спестяване на място и организиране на шевни конци.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория