• Ново
Напорни защитни врата, Ескалатори, врати за деца и кучета, Прибиращи защитни врата, Автоматично затваряне на Много по-широка врата за антре с по-голяма ширина, са ид?

Напорни защитни врата, Ескалатори, врати за деца и кучета, Прибиращи защитни врата, Автоматично затваряне на Много по-широка

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

> За безопасност и опазване на околната среда : огради, Врати, изработени от ABS + боя за опазване на околната среда + поцинковани стоманени тръби с висока плътност, не съдържа тежки метали, мирис, ръжда, издръжлив и не деформират, има супер устойчивост на топлина и удар, предпазва вашата безопасност > Отваряне с една ръка : Възрастни могат лесно да се отварят с една ръка, просто натиснете и задръжте бутона и издърпайте назад, след това повдигнете, за да отворите.Дори и ако вашите ръце не са свободни, можете лесно да мине, напълно освобождава ръцете си и не позволяват на децата си да отвори врата по погрешка. > Хуманен дизайн : автоматично отскача и се фиксира в рамките на 90 градуса, като го държи отворен, когато то е 90 градуса, и могат да се отварят на 180 градуса и в двете посоки, когато е открито, че може да се разделя на зона за сигурност за домашни любимци или за предотвратяване на случайното падане на децата.Потенциално опасен. > Област на приложение : може да се използва през цялата година, подходяща за всички семейства с деца или домашни любимци, независимо дали е кухня, коридор, вътрешно стълбище, тераса, спалня, баня и мазе, той ще осигури пълна защита. > Инсталация без дупки : Научно използвайте силата на реакция за плътно прилепване към стената, просто поставете болт и завъртете го към стената или вратата.Силиконовата възглавница предпазва стената, която лесно се инсталира, и момичетата също могат лесно да го инсталирате. > Добре дошли в моя магазин! > Защитни порта могат да се разделят на безопасна зона за домашни любимци или за предотвратяване на случайното подхлъзване и падане на деца, като се елиминира потенциални опасности. > Заглавие : защитни портата > Материал : ABS + екологично чиста боя + тръба от поцинкована стомана с висока плътност > Цвят : черен > Стил : модерен минимализъм > Монтаж : Монтаж без пробиване > Функции : защита / автоматично затваряне / липса на щети на стени / двойно-заключване / комплексно използване / управление с една ръка / разтегателен ширина / модно бижу > Размер : Ширина по желание > Височина : 78 см /30,7 инча > Широчина може да бъде увеличена до 228 см / 89,7 инча >>> PS : За получаване на специални размери, моля, свържете се с нас по електронната поща > на Помещение включва : 1 х защитно каишка за врата + монтаж на аксесоари > Забележка за инсталирането : Моля нарязани на кабелни превръзки след инсталация и фиксиране на отвора на оградата! > По причини ръчно измерване и показване може да бъде грешка в 1-3 мм и разлика в цвета.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория