• Ново
Делото Чучур за вана, Защитно покритие За миксер за баня, Защитно покритие за Миксер за баня за деца. Удължител на Въртящи се Докоснете Обновяване на Универсалната ?

Делото Чучур за вана, Защитно покритие За миксер за баня, Защитно покритие за Миксер за баня за деца. Удължител на Въртящи се

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

【Максимална защита 】 Защитно покритие за детски кран може да затворите кранчето от всички страни, капак за носа може да предпази бебето от наранявания и удари в чучура 【Безопасен материал 】 Делото чучур за вана е изработена от висококачествен силикон, нетоксична, не причинява дразнене. Капачката на крана кит е безопасен за малки деца. 【Е съвместим с 90% на повечето смесители 】 Този универсален удължител за кран може да се инсталира директно на кранове с диаметър на външната резба 0,79 инча (20 мм), 0,87 инча (22 мм), или се използват с херметически затворени шайба и непреработени лента за инсталиране на кранове с диаметър на вътрешната резба 0,94 инча (24 мм). 【 По-добро въртене на 1440 ° 】 Конструкция роботизирана ръка аератор чешмата има 4 интерфейс на въртене на 360 °.Той може да се разширява, достигайки всеки ъгъл на мивки, което улеснява почистването.Може да се прилага на смесители за мивки в банята или кухнята. 【 Регулируеми два режима на 】 Можете да изберете мека пузырьковую струя и силен душ с пистолет, въртяща выпускное отвор за вода.Мека балон струя е подходяща за измиване на ръцете и лицето.Душ със силна спрей е подходящ за миене на съдове и отстраняване на петна, а също така позволява да се пести вода.БЕЗОПАСЕН МАТЕРИАЛ : Капачка чучур за вана е изработена от висококачествен силикон, нетоксична, не причинява дразнене. Капачката на крана кит е безопасен за малки деца.БЕЗОПАСЕН МАТЕРИАЛ : Капачка чучур за вана е изработена от висококачествен силикон, нетоксична, не причинява дразнене. Капачката на крана кит е безопасен за малки деца.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория