• Ново
HOOYEE Защитен Шампоан За Душ, Защита За Къпане, Шапка за Баня, Мека Регулируема Шапка с Козирка за Деца, Малышек, Деца, За децата (в Синьо)

HOOYEE Защитен Шампоан За Душ, Защита За Къпане, Шапка за Баня, Мека Регулируема Шапка с Козирка за Деца, Малышек, Деца,

Rating 
BGN 5.99

Сума
Налично за поръчка

ЕВАМатериал : Мека екологично чистата смола ЕВА, здрава и устойчива на стареене.Функции : Тя може да предпази очите и ушите на бебето от вода по време на къпане или косене, да направи приятно преживяване за децата.Лек дизайн, безопасни и удебеляване.Ниско тегло, еластичност при дебелина 0,3 см, достатъчна здравина.Универсален, 3 в 1 : чудесно за детски шампоан, перушина и прически, многофункционален, много полезен и удобен.Регулируем размер : 30-53 см, подходяща възраст : за използване на дете от 6 устата до 12 години.Защитен шампоан за къпане и плуване, защитна мека шапка за деца, вода и шампоан не попадат в очите и на лицето, и отлично предпазва вашето дете от слънцезащитни продукти и прически.Подробни характеристики : 1. Стереошлема, натурална вода.Конструкция кабина ефективно и бързо отделяне на водата, така че дренаж по-бързо, на майка ми по-лек Удобен дизайн : дизайн с 4 бутони, удобни за чорап, майката може да се основава на главичката на бебето от друг и по-добър материал дрехи : мека смола Eva 2. В съответствие с ергономичен дизайн на детето, особено подходящ за детски головки5. Сигурно се сгъсти. еластичност дебелина 0,3 см, достатъчна здравина.За да отговорят на търсенето на пазара, позволете на бебето да се влюби в рамките на осп за шампоан. внимателно поставете вътрешната част на шапки за душ челото ребенка2. Регулиране на задната част на капсула за вана с шампоан, така че да съответства на формата на главата ребенка3. леко регулиране на шапка за плуване, за бебе, което е било удобно (отзад, доколкото е възможно, носете най-ниската точка до шията, да, преди пускането на висока и ниска, не спадала и не течеше).

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория