• Ново
DOITOOL Покриване на Електрически Контакт 2 бр. Безвинтовые Декоративни Стенни Плочи, Безопасни за Деца Капачки на Контакти, Ключове, Капаци, джоб за Електрически Конт?

DOITOOL Покриване на Електрически Контакт 2 бр. Безвинтовые Декоративни Стенни Плочи, Безопасни за Деца Капачки на Контакти,

Rating 
BGN 6.12

Сума
Налично за поръчка

Материал PVC за да се гарантира устойчивост, гъвкавост и еластичност, за да издържат на силни удари и по-голяма сила и изчезват при температури над 100 градуса, което ги предпазва от обезцветяване и замира с течение на времето.Конструкция с невидими винтове създава безупречен модерен вид на вашия дом.Незабавно ще подобри външния вид на подходящи контакти, ел. контакти, ключове за осветление.Той е проектиран по такъв начин, че да издържат на огъване, усукване, избледняване, силни удари и големи усилия. Гладка повърхност без задълбочени линии и еластични ръбове осигурява лесно почистване.Описание на Декоративни плочи ключа на светлината и капачки на контакти, които правят повече от просто затворени електрически кутии.Това е прост и икономичен начин да се направи най-голямо впечатление в дома си.Тази стенни чиния ще даде декора на вашия дом изисканата си елегантност.На разположение допълнителни конфигурации, които правят завършването на вашия проект.Характеристики - Цвят : Бял.- Материал : PVC.- Гладка повърхност без задълбочени линии и еластични ръбове осигурява лесно почистване.- Той е проектиран по такъв начин, че да издържат на огъване, усукване, избледняване, силни удари и по-голяма сила. - Материал PVC за да се гарантира устойчивост, гъвкавост и еластичност, за да издържат на силни удари и по-голяма сила.- и изчезват при температура над 100 градуса, което ги предпазва от обезцветяване и замира с течение на времето.- Конструкция с невидими винтове създава безупречен модерен вид на вашия дом.Незабавно ще подобри външния вид на подходящи контакти, ел. контакти, ключове за осветление.Опаковката включва 2 x стенни чинии.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория